Izdvojeni EEN profili za suradnju

- Tursko sveučilište traži partnere za Black Sea Basin Programme – 2. poziv
- Talijanski start-up traži dvije farme zainteresirane za testiranje utjecaja agronaponskih sustava na zdravlje i prinos usjeva
- Rumunjska tvrtka želi postati komercijalni agent i distributer za pekarske, slastičarske i HoReCa proizvode
- Irsko poduzeće traži proizvođača keramičkih proizvoda

Tursko sveučilište traži partnere za Black Sea Basin Programme – 2. poziv

Tursko sveučilište, koordinator konzorcija traži partnere za prijavu na drugi poziv za Black Sea Basin Programme. Projekt će revolucionirati održivu akvakulturu u crnomorskoj regiji korištenjem sustava vođenih umjetnom inteligencijom za optimizaciju strategija hranjenja, praćenje parametara okoliša i poboljšanje dobrobiti riba. Cilj je smanjenje troškova hranjenja za 20% i povećanje stope rasta ribe za 15%. Voditelj konzorcija traži stručnjaka za ponašanje vodenih životinja i stručnjaka za analizu slika umjetnom inteligencijom.

#Istraživači #Poduzetnici

Talijanski start-up traži dvije farme zainteresirane za testiranje utjecaja agronaponskih sustava na zdravlje i prinos usjeva

Projekt ima za cilj unaprijediti poljoprivrednu održivost kroz inovativni sustav praćenja koji se temelji na biokompatibilnim senzorima integriranim unutar stabljike biljke. Ovaj sustav može procijeniti stres i predvidjeti prinos i kvalitetu usjeva pod agronaponskim sustavima. Kako bi dovršio konzorcij, talijanski start-up traži dvije farme (naranče, masline, vinogradi, itd.) koje žele djelovati kao testne stanice za testiranje i praćenje utjecaja agrivoltaičnih sustava na usjeve.

#Istraživači #Poduzetnici

Rumunjska tvrtka želi postati komercijalni agent i distributer za pekarske, slastičarske i HoReCa proizvode

Tvrtka komercijalizira različite proizvode koji pružaju osnovu za kupce u pekarskoj, slastičarskoj i industriji prodajnog kanala za ugostiteljstvo. Neki od njih su mliječni proizvodi i delikatese, konzerve i čokoladni ukrasi. Kako bi proširila svoje poslovanje, tvrtka želi biti komercijalni agent ili distributer za proizvodne tvrtke koje proizvode i komercijaliziraju gore navedene proizvode za klijente poput restorana, pekara, slastičarnica i komercijalnih agenata.

#Poduzetnici

Irsko poduzeće traži proizvođača keramičkih proizvoda

Irsko malo i srednje poduzeće specijalizirano za izradu čestitka i darova po narudžbi želi surađivati s proizvođačem keramičkih proizvoda za novu ponudu lifestyle proizvoda, kao što su tanjuri, šalice i stalci za kolače. Nadalje, tvrtka traži partnera s dodatnom sposobnošću za proizvodnju sezonskih proizvoda, kao što su božićne kuglice za darove, viseći ukrasi itd.

#Poduzetnici

Ukoliko ste zainteresirani za suradnju s nekom od tvrtki koje su u potrazi za potencijalnim partnerima, kontaktirajte nas putem kontakt forme, telefonom na 031/251-000 ili osobno na adresu Trg Ljudevita Gaja 6, Osijek, kako bi Vam omogućili da Vaš iskaz interesa bude direktno upućen tvrtkama koje su zainteresirane za suradnju.

X
Secured By miniOrange