IZDVOJENI EEN PROFILI ZA SURADNJU

- IT tvrtka iz Srbije traži konzultante s iskustvom u primjeni standarda koje propisuje certifikat GLOBALG.A.P., pod ugovorom o pružanju usluga - Obzor2020/MSCA: Traži se istraživač s područja optoelektronike/fotonike - Francuski MSP je u potrazi za procesom ili tehnologijom za proizvodnju bio-ekoloških kiselina - Ispitivanje biokompatibilnosti biorazgradivih terapeutskih proteina s humanim matičnim stanicama za liječenje kroničnih rana - Tvrtka iz Velike Britanije, s razvijenom tehnologijom za proizvodnju baterija u čvrstom stanju, traži partnera za proizvodnju - Traži se znanje i iskustvo u području kemijske industrije za daljnji razvoj digitalnog tržišta za sirovine - Francuska tvrtka traži poluautomatski stroj za hladno prešanje za bržu proizvodnju svježih sokova - Poljska tvrtka, koja proizvodi inovativna LED sustavna rješenja, traži ugovor o proizvodnji

IT tvrtka iz Srbije traži konzultante s iskustvom u primjeni standarda koje propisuje certifikat GLOBALG.A.P., pod ugovorom o pružanju usluga

Mlada srpska IT tvrtka, osnovana 2016. godine, razvila je aplikaciju koja pomaže proizvođačima poljoprivrednih proizvoda, konzultantima i tijelima za certificiranje da nadvladaju izazove prilikom uvođenja i održavanja GLOBALG.A.P. standarda. Tvrtka je zainteresirana za ugovor o pružanju usluga s konzultantima koji su spremni proizvođačima poljoprivrednih proizvoda i prodavačima GLOBALG.A.P. certificiranih proizvoda održati GLOBALG.A.P. treninge.

 

Obzor2020/MSCA: Traži se istraživač s područja optoelektronike/fotonike

Njemačka tvrtka, koja se bavi preciznim inženjeringom, je u potrazi za istraživačem s područja optoelektronike/fotonike s tehničkim vještinama za razvoj daljinskog senzora za otkrivanje brzine čestica i objekata temeljenih na patentiranoj osnovnoj tehnologiji tvrtke. Cilj je zajednička prijava za individualne stipendije u sklopu programa Obzor2020 (MSCA-IF-2018).

 

Francuski MSP je u potrazi za procesom ili tehnologijom za proizvodnju bio-ekoloških kiselina

Inovativni MSP iz Francuske razvija i proizvodi ekološki prihvatljive proizvode kao što su soli za odmrzavanje površina, sredstva protiv korova, sredstva za kontroliranje prašine ili teško zapaljivih materijala. Proizvodnja navedenih sredstava zahtijeva korištenje ekološke kiseline, koja se trenutno proizvodi iz neobnovljivih izvora. Tvrtka je u potrazi za proizvodnim procesom koji će proizvoditi kiseline iz obnovljivih izvora kao što su: biomasa, slama, drvo itd. Traži se ugovor o proizvodnji, ugovor o tehničkoj suradnji, sporazum o istraživanju i razvoju te ugovor o licenci.

 

Tvrtka iz Velike Britanije s razvijenom tehnologijom za proizvodnju baterija u čvrstom stanju traži partnera za proizvodnju

Tvrtka iz Velike Britanije razvila je i patentirala tehnologiju za proizvodnju baterija u čvrstom stanju koja koristi keramički ionski vodič umjesto uobičajenih elektrolita. Ima značajne prednosti u odnosu na litij-ionske baterije na brojnim područjima kao što su: energetska učinkovitost, brže punjenje i dulji vijek trajanja. Tvrtka je u potrazi za partnerima u proizvodnji kako bi se njihov pokusni proces proizvodnje koristio u postrojenju za proizvodnju baterija. Traži se ugovor o licenci ili ugovor o proizvodnji.

 

Traži se znanje i iskustvo u području kemijske industrije za daljnji razvoj digitalnog tržišta za sirovine

Njemačka start-up tvrtka je razvila digitalno tržište na kojem kombinira dobavljače i kupce iz različitih sektora i raznih veličina na jednoj intuitivnoj platformi za sirovine. Platforma ne ovisi o proizvođačima i trgovcima iz kemijske industrije. Kako bi se uvele nove usluge i značajke te omogućio daljnji razvoj platforme, traže se partneri sa znanjem i iskustvom te kontaktima unutar kemijske industrije uz ugovor o tehničkoj suradnji.

 

Francuska tvrtka traži poluautomatski stroj za hladno prešanje za bržu proizvodnju svježih sokova

Mlada francuska tvrtka, specijalizirana u području poljoprivrede, proizvodi svježe i zdrave sokove. Kako bi poboljšali svoje poslovanje, MSP hitno traži stroj za hladno prešanje (novija generacija hidraulične ili pružne preše). Cilj je dobiti 100L/h prema raznim recepturama temeljenim na mješavinama bilja, povrća i voća. Traži se komercijalni ugovor uz tehničku podršku.

 

Poljska tvrtka, koja proizvodi inovativna LED sustavna rješenja, traži ugovor o proizvodnji

Poljska tvrtka, specijalizirana u proizvodnji inovativne LED rasvjete za restorane, autobusne stanice, caffe-barove i druga javna mjesta, traži proizvođača ili dobavljača posebnih aluminijskih profila i LED svjetiljki. Potencijalnom partneru iz Europe tvrtka nudi ugovor o proizvodnji uz konkurentnu cijenu i inovativni dizajn.

 

Ukoliko ste zainteresirani za suradnju s nekom od tvrtki koje su u potrazi za potencijalnim partnerima, kontaktirajte nas kako bi Vam omogućili da Vaš iskaz interesa bude direktno upućen tvrtkama koje su zainteresirane za suradnju.

X
Secured By miniOrange