IZDVOJENI EEN PROFILI ZA SURADNJU

- Eurostars voditelj projekta traži partnera iz pekarske industrije - Sveučilište iz Španjolske traži partnere za projektni prijedlog u sklopu programa Obzor 2020 u području granične i vanjske sigurnosti - Traži se programska platforma namijenjena većem broju korisnika za kodiranje GPS sustava - Traže se automatizirani sustavi parkiranja automobila u sklopu ugovora o proizvodnji - Traži se inovacija u proizvodnji aromatizirane mineralne vode - Kineska online trgovinska platforma u potrazi je za luksuznim kožnim proizvodima u sklopu ugovora o distribuciji - Francuski MSP traži proizvođača cipela - Njemački MSP traži partnera za proizvodnju drvenih stolica u manjim količinama

Eurostars voditelj projekta traži partnera iz pekarske industrije

Španjolski MSP koji radi na biotehnologiji sjemena žitarica i nudi rješenja za određene skupine, kao što su osobe koje boluju od celijakije, je voditelj projekta u sklopu Eurostars programa, čiji je cilj proizvodnja zdravog kruha koja se temelji na odabiru sjemena žitarica i procesa fermentacije. Tvrtka traži partnera iz pekarske industrije kako bi se proveli testovi kvalitete i zdravstvene sigurnosti proizvedenih proizvoda.

 

Sveučilište iz Španjolske traži partnere za projektni prijedlog u sklopu programa Obzor 2020 u području granične i vanjske sigurnosti

Sveučilište iz Španjolske traži partnera za poboljšanje postojećeg mehanizma za prikupljanje i obradu podataka na kontrolnim točkama granica EU, s ciljem razvoja alata koji će moći koristiti sve države članice EU te omogućiti centraliziranje svih informacija u trenutku kada migrant stupi na EU područje. Konzorcij traži partnera s tehnološkim iskustvom u dizajniranju IT alata za kontrolu kretanja migranata.

 

Traži se programska platforma namijenjena većem broju korisnika za kodiranje GPS sustava

Jedan od najvećih proizvođača opreme za telematiku na području baltičkih država u potrazi je za tehnologijom koja bi pomogla razvoju njihovih proizvoda. Tehnologija će se koristiti za unaprjeđenje proizvodnje softvera tvrtke te će im se omogućiti širi raspon mogućnosti i učinkovitiji proizvodni proces. Tvrtka je u potrazi za ugovorom o poslovnoj suradnji s tehničkom podrškom jer bi to bio sastavni dio već uspostavljenog procesa. Drugi oblici partnerstva ne dolaze u obzir.

 

Traže se automatizirani sustavi parkiranja automobila u sklopu ugovora o proizvodnji

Tvrtka iz sjeverozapadne Poljske, specijalizirana za razvoj nekretnina, traži automatizirane sustave parkiranja automobila za svoje postojeće i buduće investicije. Traži se partnerstvo u sklopu ugovora o proizvodnji.

 

Traži se inovacija u proizvodnji aromatizirane mineralne vode

Proizvođač bezalkoholnih pića iz Velike Britanije u potrazi je za novim mogućnostima za diferencijaciju mineralne vode kroz nove tehnologije, koje bi uključivale: okus, vodu, mjehuriće ili pakiranje. Traži se industrija ili istraživači koji razvijaju takva rješenja. U obzir dolazi ugovor o tehničkoj suradnji, licenciranje i ugovor o poslovnoj suradnji s tehničkom podrškom.

 

Kineska online trgovinska platforma u potrazi je za luksuznim kožnim proizvodima u sklopu ugovora o distribuciji

Kineska online trgovinska platforma za svoje potrošače bira samo najbolje proizvode iz cijelog svijeta. Temeljem plana proširenja asortimana proizvoda, traže dobavljače luksuznih kožnih proizvoda (ženske torbe, muške aktovke) s europskog tržišta. Potencijalna suradnja može se ostvariti pod ugovorom o distribuciji.

 

Francuski MSP traži proizvođača cipela

Francuska tvrtka traži nove dobavljače papuča po niskim cijenama i nudi ugovor o proizvodnji tvrtkama sa širokom ponudom.

 

Njemački MSP traži partnera za proizvodnju drvenih stolica u manjim količinama

Njemački MSP dizajnirao je stolicu koja u isto vrijeme može poslužiti kao polica. Proizvod je visoke kvalitete, izrađen od punog drveta. Stolica je vrlo praktična, ali u isto vrijeme dekorativna. MSP traži partnera koji je u mogućnosti osigurati proizvodnju stolica u manjim količinama koristeći CAD, u sklopu ugovora o proizvodnji.

 

Ukoliko ste zainteresirani za suradnju s nekom od tvrtki koje su u potrazi za potencijalnim partnerima, kontaktirajte nas kako bi Vam omogućili da Vaš iskaz interesa bude direktno upućen tvrtkama koje su zainteresirane za suradnju.

X
Secured By miniOrange