IZDVOJENI EEN PROFILI ZA SURADNJU

- H2020 IoT-01-2016: Traže se partneri za razvoj ugradbenog sustava za nadzor hospitaliziranih pacijenata - H2020 – Nova strategija procjene dezodoriranja destilata iz rafinerija ulja od povrća - Poljska tvrtka nudi uslugu distribucije za proizvođače stočne hrane, gnojiva i poljoprivrednih kemikalija - Mađarska tvrtka specijalizirana za pružanje IT rješenja i usluga traži podugovaratelje - Traži se inovativna tehnologija za hlađenje čokolade prilikom transporta - Francuski MSP traži partnere za razvoj nove tehnologije za pametnu termo odjeću - Traži se tehnologija za sortiranje pčelinje peludi po boji - “Antifeedant” komponente iz poljoprivrednog otpada: novi zeleni pristup za kontroliranje nametnika domaćih životinja - Energetski učinkovito rješenje za regeneraciju aluminija iz otpada

H2020 IoT-01-2016: Traže se partneri za razvoj ugradbenog sustava za nadzor hospitaliziranih pacijenata

Talijanska tvrtka iz područja komunikacija i sigurnosti traži partnere za prijavu projekta na Obzor 2020 pod pozivom IoT-01-2016. Cilj projekta je razvoj pouzdanog i neprekidnog sustava za nadzor hospitaliziranih pacijenata čije se funkcioniranje temelji na mreži bežičnih senzora koji rade preko malog nosivog uređaja.

H2020 – Nova strategija procjene dezodoriranja destilata iz rafinerija ulja od povrća

Dva francuska laboratorija u području bioekonomije traže istraživačke i industrijske partnere za razvoj projekta koji za cilj ima procjenu dezodoriranja destilata (kondezata) proizvedenoh tijekom rafiniranja ulja od povrća. Tražena stručnost je kemijski inženjering, naročito u području polimera.

Poljska tvrtka nudi uslugu distribucije za proizvođače stočne hrane, gnojiva i poljoprivrednih kemikalija

Poljska tvrtka, koja se bavi distribucijom, traži proizvođače stočne hrane (predsmjesa, smjese sa dodatcima, koncentrate, smjese spremne za uporabu), gnojiva (folijarna gnojiva, gnojiva za zemlju, kristalna i tekuća) i poljoprivrednih kemikalija. Tvrtka je zainteresirana i za otkup relevantnih licenci za proizvodnju stočne hrane i kemijskih proizvoda.

Mađarska tvrtka specijalizirana za pružanje IT rješenja i usluga traži podugovaratelje

Mađarska tvrtka, specijalizirana za pružanje IT rješenja i usluga, traži podugovaratelje za prilagodbu softvera u Rumunjskoj i drugim Europskim zemljama.

Traži se inovativna tehnologija za hlađenje čokolade prilikom transporta

Sjeverno američki proizvođač čokolade i slastica traži novi sustav ili materijal koji će omogućiti transport čokolade po toplom vremenu bez uporabe obloga s gelom. Tvrtka traži tehničku ili istraživačku suradnju.

Francuski MSP traži partnere za razvoj nove tehnologije za pametnu termo odjeću

Francuski MSP, specijaliziran za termo odjeću i opremu s grijanjem, je razvio proizvode kao što su termo rukavice i nadhlače za vanjsku uporabu i medicinsku primjenu. Tvrtka traži partnere za razvoj nove tehnologije u elektronici, senzorima, baterijama i mobilnim aplikacijama kako bi se razvila nova generacija pametne termo odjeće i proizvoda. Traži se ugovor o tehničkoj suradnji.

Traži se tehnologija za sortiranje pčelinje peludi po boji

Latvijska tvrtka, koja se bavi proizvodnjom meda, traži tehnologiju koja omogućuje sortiranje pčelinje peludi prema boji. Tehnologija može biti u uporabi za sortiranje po boji nekih drugih proizvoda, ali mora biti prilagođena za pčelinju pelud. Tvrtka je zainteresirana za komercijalni ugovor ili ugovor o tehničkoj suradnji.

“Antifeedant” komponente iz poljoprivrednog otpada: novi zeleni pristup za kontroliranje nametnika domaćih životinja

Talijanski istraživački centar radi na oporavku prirodnih aktivnih metabolita iz agro-industrijskog otpada ili nusproizvoda. Cilj istraživanja je oporavak odbojnih metabolita iz prirodnih izvora i potvrđivanje njihovog svojstva kontrole nametnika kod uobičajenih kućnih ljubimaca kako bi se stvorio efektivniji prirodni komercijalni proizvod bez nuspojava. Traže se partneri za istraživanje.

Energetski učinkovito rješenje za regeneraciju aluminija iz otpada

Talijanski MSP sa sjeverozapada Italije, koji radi od 1988. godine kao proizvođač aluminijskih legura za ljevaonice, traži industrijske partnere ili partnere za istraživanje i razvoj tehnologije kako bi se uspostavila tehnološka suradnja na području energetski učinkovitog rješenja za regeneraciju aluminija iz otpada.

Ukoliko ste zainteresirani za suradnju s nekom od tvrtki koje su u potrazi za potencijalnim partnerima, kontaktirajte nas kako bi Vam omogućili da Vaš iskaz interesa bude direktno upućen tvrtkama koje su zainteresirane za suradnju.

X
Secured By miniOrange