KAKO DO VIŠE OD MILIJUN KUNA BESPOVRATNIH SREDSTAVA ZA INOVACIJE?

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) Vas poziva na EUREKA i Eurostars radionicu koja će se održati u petak, 1. prosinca 2017. godine u prostorijama Tehnološkog parka Zagreb – Velesajam (Avenija Dubrovnik 15, Paviljon 12). Tema radionice je prijava u programe EUREKA i Eurostars.

EUREKA je međunarodna mreža koja nudi nekoliko instrumenata za dovođenje inovacije na tržište kroz partnerstvo, a na radionici će biti predstavljeni: EUREKA mrežni projekti, Eurostars, Klasteri.

Tijekom radionice sudionici će imati priliku čuti više o programima EUREKA i mrežnim projektima Eurostars, a nakon uvoda u programe slijedi predstavljanje Voucher programa putem kojega će najbolje ocijenjene pretprijave dobiti sufinanciranje za usluge stručnjaka prilikom pisanja pune projektne prijave za program Eurostars. ITEA direktor, gosp. Fopke Klok, će predstaviti ITEA3 Klaster te objasniti kako prijaviti projekt te skupa s ostalim partnerima raditi na razvoju te komercijalizaciji generičkih tehnologija značajnih za europsku konkurentnost u području softverskih rješenja.

U drugom dijelu programa slijedi prezentacija o Europskoj poduzetničkoj mreži koja poduzetnicima besplatno omogućuje pronalazak međunarodnog partnera i internacionalizaciju poslovanja, a zatim će stručnjak za ocjenjivanje programa Eurostars, gosp. Nenad Buljan, približiti sudionicima proces evaluacije projekata i savjetovati kako napisati svoje projektne prijedloge. Sudionici će također imati priliku čuti priču o uspješno komercijaliziranom EUREKA projektu iz Hrvatske od strane gosp. Gorana Šimića iz tvrtke El koncept d.o.o.

U završnom dijelu programa će biti organizirane rasprave na teme EUREKA, Eurostars, Klaster ITEA3 i EEN.

Za sudjelovanje na EUREKA i Eurostars radionici HAMAG-BICRO-a možete se prijaviti putem sljedeće poveznice. Sudjelovanje na radionici je besplatno, a broj mjesta je ograničen.

X
Secured By miniOrange