KAKO USPJETI U SVIJETU OGLAŠAVANJA?

Mlada poduzetnica Kristina Lešković za program Erasmus za mlade poduzetnike saznala je putem poznanika i odlučila se prijaviti s ciljem stjecanja novog iskustva u inozemstvu. Razmjenu je ostvarila u tvrtki Spescom Consulting d.o.o. u Srbiji, s mentoricom Biljanom Vidukom. Obje su poduzetnice imale koristi od razmjene, stekle nova iskustva i razmijenile već stečena znanja i vještine te dobile bolji uvid u strano tržište i marketing, s mogućnošću daljnje suradnje u bliskoj budućnosti.

Tijekom četiri mjeseca razmjene, Kristina je s Biljanom proučavala njezine prošle projekte, pri čemu ju je mentorica usmjeravala i savjetovala kako da najbolje zadovolji potrebe klijenata, izradi poslovni portfelj koji će privući potencijalne klijente, organizira radionice za usavršavanje zaposlenika te kako da uspješno vodi svoju tvrtku. Osim toga, mentorica i mlada poduzetnica surađivale su i na razvoju trenutnih projekata tvrtke, omogućavajući Kristini bolji uvid u poslovanje te stjecanje novih vještina.

Sudjelovanjem u Programu Erasmus za mlade poduzetnike, Kristina je proširila svoja znanja, stekla nove radne navike i vještine, upoznala se s raznim marketinškim strategijama, brendiranjem, načinima prilagodbe potrebama klijenata te svemu potrebnom za osnivanje vlastite tvrtke. Također, mlada je poduzetnica stekla brojna nova poznanstva, među kojima su i potencijalni suradnici na budućim projektima.

„Preporučujem ovaj program svim potencijalnim sudionicima koji se još predomišljaju i nisu u potpunosti sigurni je li ovaj program za njih ili nije. Moje je iskustvo bilo izuzetno pozitivno i drago mi je da sam otišla, naučila nešto novo i upoznala nove ljude.“

X
Secured By miniOrange