KET4CleanProduction – Završna konferencija projekta i poslovni susreti

Konzorcijski partneri projekta KET4CleanProduction organiziraju KET4CP završnu konferenciju i virtualne poslovne susrete. Događaj pod nazivom KET4CleanProduction - Final Conference and Brokerage Event održat će se 10.06.2021. godine, a namijenjen je svim malim i srednjim poduzećima te razvojno-istraživačkim organizacijama. Glavni ciljevi događaja su: službeno pokretanje mreže projekta, uspješne priče projekta te poslovni susreti.

Logo projekta KET4CPEuropska proizvodna poduzeća od velike su važnosti u smislu stvaranja vrijednosti kroz inovacije, ali i potencijala za zapošljavanje. Kako bi ostala konkurentna, trebaju ojačati svoje inovacijske kapacitete korištenjem ključnih razvojnih tehnologija (KET).

Iz toga razloga konzorcijski partneri projekta KET4CleanProduction (Program istraživanja i razvoja Obzor2020), među kojima je i TERA Tehnopolis d.o.o. iz Osijeka, u suradnji s Europskom poduzetničkom mrežom (EEN), organiziraju KET4CP završnu konferenciju i virtualne poslovne susrete. Događaj pod nazivom KET4CleanProduction – Final Conference and Brokerage Event održat će se 10.06.2021. godine, a namijenjen je svim malim i srednjim poduzećima te razvojno-istraživačkim organizacijama.  

Glavni ciljevi događaja:

[list type=”icon-arrow”]
  • Službeno pokretanje mreže projekta: Naučite više o ciljevima projekta, uspješnim pričama kao i o uslugama koje se nude malim i srednjim poduzetnicima
  • Uspješne priče projekta: 3 poduzetnika predstaviti će svoje iskustvo s projektom KET4CleanProduction
  • Poslovni susreti: upoznajte se i povežite s europskim tvrtkama i vrhunskim istraživačkim centrima
[/list]

Plakat B2B događaja projekta KET4CP

Osim toga, u sklopu događaja vodeći istraživački centri održati će i radionice za sve zainteresirane pod nazivom ”Digitalna proizvodnja na zahtjev – kako aditivni proizvodni procesi i senzorizacija mogu poboljšati vašu proizvodnju” i ”Industrijska biotehnologija – od laboratorija do pilot projekta čiste proizvodnje”

Sudjelovanje je besplatno i napominjemo virtualno, ali registracija je obavezna. Sve informacije o programu događaja, registriranim sudionicima i upute o organizaciji sastanaka možete pronaći na sljedećem linku: https://ket4cleanproduction-final-conference-2021.b2match.io/

KET4CleanProduction nudi otvoreni inovacijski ekosustav s jedinstvenom pristupnom platformom za prekogranične inovacijske usluge putem mreže vrhunskih KET tehnoloških centara (KET TC) i Enterprise Europe Network (EEN) partnera.

X
Secured By miniOrange