Dostupan novi paket usluga u okviru projekta KET4CP

Pozivamo sve tvrtke, tehnološke centre i poduzetničke potporne institucije na završni događaj projekta KET4CleanProduction koji se održava 10. lipnja 2021. godine te nudi specijalizirane usluge i pružanje potpore malim i srednjim poduzećima s ciljem povećanja njihove kompetitivnosti i održivosti.

Projekt KET4CleanProduction putem KET tehnoloških centara (eng. key enabling technology centres) nudi specijalizirane usluge i pružanje potpore malim i srednjim poduzećima s ciljem povećanja njihove kompetitivnosti i održivosti. U sklopu projekta koji završava 31.srpnja 2021. godine, razvijen je alat za povezivanje poduzeća i tehnoloških centara, ali je pokrenut i novi paket usluga za korisnike. Sve koristi i prilike koje ket4sme.eu platforma nastavlja pružati i nakon završetka samog projekta biti će predstavljene na završnom događaju.

Pozivamo sve tvrtke, tehnološke centre i poduzetničke potporne institucije da nam se pridruže na završnom događaju projekta KET4CleanProduction, B2B poslovnim susretima i službenom pokretanju mreže projekta!

Događaj se održava 10. lipnja 2021. godine, a ostali detalji stižu uskoro!

X
Secured By miniOrange