STANAR POSLOVNOG INKUBATORA TERA, KLASTER POLJOMEHANIZACIJE d.o.o NA PRIJEMU KOD GRADONAČELNIKA OSIJEKA

Logo_Klaster_PoljomehanizacijeKlaster poljomehanizacije je na 19. nacionalnom savjetovanju o gospodarstvu i poduzetništvu održanom u Petrčanima kod Zadra od 16. do 18. travnja ove godine proglašen najboljim klasterom u Republici Hrvatskoj. Tom prigodom je menadžera Klastera poljomehanizacije, Gosp. Željka Erkapića primio i osječki gradonačelnik Gosp. Ivica Vrkić.

Klaster svojim djelovanjem objedinjuje proizvođače poljomehanizacije iz cijele Hrvatske te ih dodatno povezuje sa potpornim institucijama i poslovnim partnerima u zemlji i inozemstvu. Pored toga, Klaster koji je ovu prestižnu nagradu osvojio dva puta za redom, predstavlja još jednu uspješnu priču o inkubaciji u poduzetničkom inkubatoru TERA na Gajevom trgu. Klaster i njegove članice uspjehe ostvaruje na tržištima Europske Unije, a budućnost vidi u daljnjem širenju poput sjeverne Afrike gdje već sad osvaja tržište kvalitetom svojih proizvoda.

Gradonačelnik Vrkić je u sklopu skupa obećao veću potporu poduzetnicima, osobito onim uspješnima koji slijede primjer Klastera poljomehanizacije, odajući im tako priznanje za postignute uspjehe.

[divider style=”0″ align=”left” size=”normal”][/divider]

©Grad Osijek, 2003.-2015. , uz dopuštenje gosp. Željka Erkapića

Više o prijemu kod gradonačelnika možete pogledati na slijedećoj poveznici:

X
Secured By miniOrange