LABUS SAJAM

Fakultet elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija Osijek (FERIT) od 22. do 23. rujna 2017. godine organizira LABUS sajam koji je namijenjen učenicima osnovnih i srednjih škola, ali i djeci vrtićkog uzrasta te ostalim zainteresiranim posjetiteljima iz Osijeka i okolice.

Na LABUS sajmu će biti prezentacija trenutne ponude LABUS aktivnosti/radionica (kroz LABUS je u zadnjih godinu dana prošlo preko 700 učenika srednjih i osnovnih škola) te prezentacija praktičnih studentskih radova koje su izradili u okviru završnih i diplomskih radova te programa Pro-student. Tijekom sajma će se izvoditi zanimljivi pokusi iz STEM područja, tj. temeljnih područja (matematika i fizika) i primijenjenih znanstvenih područja, a u koje bi se posjetitelji aktivno uključivali te bi im se na taj način kroz igru približila znanost te primjena novih modernih tehnologija.

Ukoliko imate prijedlog za suradnju ili bilo kakav oblik podrške u ovom obliku popularizacije STEM područja, molimo da se javite prodekanu za nastavu i studente, Izv.prof.dr.sc. Kruni Miličeviću putem e-pošte kruno.milicevic[at]ferit[.]hr.

X
Secured By miniOrange