MEĐUNARODNA KONFERENCIJA TECHNE SUMMIT

Konferencija djeluje kao platforma okupljajući glavne globalne igrače tehnološke industrije: govornike, poduzetnike, start-up-ove, ulagače, korisnike te predstavnike medija. Ove godine se održava 6. i 7. svibnja 2017. godine u hotelu Dubrovnik Palace u Dubrovniku.

Techne Summit je dvodnevna međunarodna tehnološka konferencija koja djeluje kao platforma okupljajući glavne globalne igrače tehnološke industrije: govornike, poduzetnike, start-up-ove, ulagače, korisnike te predstavnike medija. Događaj pruža priliku za umrežavanje te otvara mogućnost raznih poslovnih suradnji, posebno na području Srednjeg istoka i Sjeverne Afrike. Ove godine se održava 6. i 7. svibnja 2017. godine u hotelu Dubrovnik Palace u Dubrovniku.

Dosadašnja izdanja konferencije su održana u Egiptu, odakle je i potekla incijativa, da bi se krajem 2016. godine rodila ideja proširenja izvan granica Egipta, tako da će ove godine osim u Dubrovniku „Techne Summit“ organizirati i u Italiji. Inače, na dosadašnjim skupovima prijavljivalo se preko 100 start-up-ova iz 20 zemalja, 80 predavača, 6 natjecanja s 1600 prijavljenih sudionika u 2 radionice i 55 predavanja.

Do 10 najboljih start-up-a u ranoj fazi iz Hrvatske će biti pozvano na prestižno, tzv. „pitch natjecanje“ Seedstars World u Dubrovniku, nakon kojega će neki od njih dobiti priliku otići na finale Seedstars Summit koji se događa jednom godišnje u Švicarskoj. Seedstars World je platforma koja spaja investitore i nove generacije start-up poduzetnika, a Seedstars je grupa tvrtki bazirana u Švicarskoj čiji je cilj utjecati na ljudske živote u tržištima u razvoju kroz tehnologiju i poduzetništvo. Seedstars spaja igrače unutar ekosustava, gradi tvrtke od samih početaka s javnim i privatnim partnerima i ulaže u brzorastuće start-up-ove. Kroz različite aktivnosti pronalaženja start-up-a, izgrađivanja tvrtki i akceleracijskih programa, tim sada ima pristup poduzetnicima, investitorima, inkubatorima, korporacijama i vladinim dužnosnicima u preko 60 zemalja.

Svi zainteresirani za sudjelovanje na konferenciji Techne Summit u Dubrovniku svoje prijave mogu podnijeti putem sljedećeg linka.

X
Secured By miniOrange