Međunarodni IoT akcelerator

12. lipnja 2017. godine Sente započinje s okupljanjem start-up-ova koji su u potrazi za globalnim mogućnostima rasta i ulaganja. Glavne teme su tzv. „Internet of Things“ (IoT), zajedno sa srodnim tehnološkim područjima: AI, analiza velikih baza podataka („Big Data Analytics“), VR/AR, sigurnost na Internetu („Cybersecurity“).

Program započinje s intenzivnim šestotjednim „boot kampom“. Prvi i šesti tjedan se organiziraju kao tzv. „demo dani“ i održavaju se u Istanbulu. Nakon „boot kampa“ i „demo dana“, pet najboljih start-up-ova će biti odabrano za američki organizacijski dio. Dio započinje s četverotjednim poslovnim razvojnim iskustvom i „demo danima“ u Chicagu, nakon čega slijedi devet mjeseci podrške i mentorstva.

Svi sudionici će biti smješteni u potpuno novom IoT inkubatoru i vodećem start-up inkubatoru u SAD-u, Connectory. Sav smještaj i letovi za jednog osnivača će financirati Sente osim troškove obroka/popusta i troškove letova za „demo dane“ u Istanbulu.

Što se tiče američkog organizacijskog dijela, pet najboljih start-up-ova će imati pristup izvorima koji su im potrebni za razvoj na američkom tržištu uključujući: razvoj i stvaranje američkog subjekta/tvrtke, uspostavljanje američkog bankovnog računa, poslovna adresa u Chicagu (Connectory), pristup uredskom prostoru u Chicagu, četverotjedno intenzivno iskustvo u razvoju poslovanja i „demo dani“ u Chicagu, dodatnih devet mjeseci mentorstva Sente tima i tri dodatna leta za Chicago za daljnji razvoj poslovanja.

U svrhu pružanja detaljnijih informacija te prilike za postavljanjem pitanja, Sente tim organizira webinar u četvrtak, 4. svibnja 2017. godine. Webinaru se može pristupiti putem linka.

X
Secured By miniOrange