MENTORSTVO SUDIONIKA PROJEKTA STRONGER TOGETHER

Nakon prošlogodišnje dvomjesečne edukacije organizirane u šest modula, sudionicima projekta STRONGER TOGETHER od nove godine omogućeno je sudjelovanje u drugoj aktivnosti Projekta, mentorstvu.

Priliku za mentorstvom ostvarilo je ukupno sedam sudionika, koji su mentorirani od strane različitih stručnjaka, specijaliziranih za različita područja: izrada „Plana razvoja poslovanja“, izrada strategije u zaštiti i upravljanju intelektualnim vlasništvom, izrada web stranice, razvoj vizualnog identiteta proizvoda, analiza proizvoda – ekspertna revizija tehnologije proizvodnje proizvoda i njegovog sastava te savjetovanje/mentorstvo u području sakupljanja, uzgoja i prerade ljekovitog bilja s ciljem unaprjeđenja postojeće proizvodnje i proširenja asortimana gotovih proizvoda.

Potpuno razvijen poslovni plan dobilo je ukupno četiri korisnika, za tri korisnika su zaštićeni žigovi pri Državnom zavodu za intelektualno vlasništvo, ukupno dva korisnika dobila su razvijenu web stranicu, za dva korisnika je razvijen vizualni identitet, dok je za četiri korisnika je provedena analiza odabranih proizvoda, a ukupno dva korisnika dobila su savjetovanje s ciljem unaprjeđenja postojeće proizvodnje i proširenja asortimana gotovih proizvoda.

 

Projekt “Zajedno jači – Razvoj i internacionalizacija proizvoda – STRONGER TOGETHER” financiran je iz prekograničnog programa IPA CBC Hrvatska-Bosna i Hercegovina-Crna Gora. Glavni cilj projekta je osnažiti organizacije koje podržavaju poslovanje i istraživačke institucije koje pružaju podršku i savjetodavne usluge za kvalitetniji pristup tržištu malih i srednjih poduzeća iz područja prerađivačke industrije ljekovitog bilja. Završna konferencija Projekta održava se u Slavonskom Brodu, 31. siječnja 2020. godine.

X
Secured By miniOrange