Mogućnosti financiranja za mala i srednja poduzeća u području rasvjete i namještaja

SILEO 2. otvoreni poziv za projekte digitalne transformacije poslovanja

U okviru projekta SILEO Eurocluster, sufinanciranog iz Programa jedinstvenog tržišta (SMP/COSME Pillar) Europske unije, pokrenut je 2. otvoreni poziv za projekte digitalne transformacije poslovanja za mala i srednja poduzeća u području rasvjete i namještaja.

Projekti digitalne transformacije poslovanja uspješna su provedba konzultantskih usluga pružatelja tehnologije malim i srednjim poduzećima koja upravljaju opskrbnim lancima rasvjete i namještaja, s ciljem istraživanja potencijala procesa digitalizacije i/ili usvajanja održivih praksi, što čini podršku navedenim poduzećima u njihovoj zelenoj i digitalnoj tranziciji.

Mala i srednja poduzeća iz EU-a imat će priliku pristupiti sljedećim stručnim uslugama, pri čemu se mogu prijaviti samo na jednu od navedenih:

  • Opće stručno savjetovanje o procesima digitalizacije poduzeća
  • Specijalizirano savjetovanje o identificiranoj naprednoj tehnologiji i/ili procesu digitalizacije
  • Opće stručno savjetovanje vezano uz poslovnu transformaciju i analizu tržišta

U okviru ovog Otvorenog poziva SILEO 2° bit će odabrano do 27 projekata.

Konačni broj ovisit će o ukupnoj kvaliteti prijedloga i raspoloživom proračunu.

Nagrađena mala i srednja poduzeća imat će do pet mjeseci za provedbu odabranog stručnog savjetovanja i dobiti: do 5.000,00 EUR po jednom projektu digitalne transformacije poslovanja.

Rok za prijavu je do 25. ožujka 2024. godine.

TERA ASISTENCIJA U NATJEČAJU

TERA Tehnopolis nudi potencijalnim prijaviteljima asistenciju u pripremi i provedbi projekata. Usluge koje TERA pruža se odnose na savjetodavne usluge, pripremu natječajne dokumentacije, upravljanje projektom te komercijalizaciju projekta i plasiranje proizvoda na tržište EU uz pomoć Europske poduzetničke mreže.

Za dodatne informacije javite se e-poštom na ured[at]tera[.]hr, telefonom na 031/251-000 ili osobno na adresu Trg Ljudevita Gaja 6 u Osijeku ili putem naše kontakt forme.

X
Secured By miniOrange