Mogućnosti koje nude EU projekti za poduzetnike i značaj eko inovacija za konkurentno poslovanje

Pozivamo Vas na informativni događaj pod nazivom ”Mogućnosti koje nude EU projekti za poduzetnike i značaj eko inovacija za konkurentno poslovanje” koju organizira TERA Tehnopolis d.o.o. (Osijek) u suradnji s Poduzetničkim inkubatorom Osvit (Donji Miholjac).

Događaj je namijenjen svim malim i srednjim poduzetnicima, poduzećima iz poljoprivredno-prehrambenog sektora, start-up tvrtkama i poduzetnicima početnicima koji su zainteresirani za mogućnosti koje nude EU projekti, a koji su dostupni u njihovom okruženju.

Cilj događaja je predstaviti sudionicima projekte na koje se mogu prijaviti, u sklopu kojih mogu dobiti informacije te pomoću kojih mogu koristiti usluge vezane za korištenje inovativnih tehnologija i povećanje konkurentnosti na tržištu.

Događaj se organizira putem Zoom platforme 6. svibnja 2021. godine od 11 sati.

  • 11:00 – 11:10 Uvodno predstavljanje predstavnika poduzetničke potporne institucije (Tera Tehnopolis d.o.o., OSVIT)
  • 11:10 – 11:20 Inovativna rješenja i aktivnosti u poljoprivredno-prehrambenom sektoru (EIT Food)
  • 11:20 – 11:30 Eko inovacije za mala i srednja poduzeća – Ključne razvojne tehnologije (KET4CP)
  • 11:30 – 11:40 Širenje Vašeg poslovanja – primjeri i dobre prakse! (EEN)
  • 11:40 – 11:50 Zašto je potrebno učiti od drugih? Kako otići na usavršavanje u inozemstvo ili osigurati inozemnog djelatnika u svojoj tvrtki kroz EU financiranje? (MobiliseSME, EYE)
  • 11:50 – 12:00 Q&A

Poveznicu za registraciju na događaj možete pronaći ovdje.

Događaj je organiziran u sklopu projekta TERA- Savjetnik za poduzetnike II kojeg sufinancira Europska Unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Ukupnu vrijednost projekta TERA – SAPO II, u iznosu od 794.789,60 kn, sufinancira Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj u iznosu od 490.224,45 kn.

Sve zainteresirane poduzetnike i one koji će to tek postati potičemo da nam se obrate s punim povjerenjem na broj telefona 031/251-000, e-poštom na ured[at]tera[.].hr ili osobno u prostorijama TERA Tehnopolis d.o.o., Trg Ljudevita Gaja 6, Osijek.

 

X
Secured By miniOrange