Najava konferencija u 2022. godini

Bugarska organizacija Science Events Ltd. od 1991. godine organizira različite znanstvene konferencije i skupove čiji se rezultati objavljuju u časopisima otvorenog pristupa. Tijekom 31 godine tradicije održano je 114 konferencija koje su okupile oko 13500 sudionika te 1800 organizacija iz 64 države. I ove će se godine održati 6 znanstvenih konferencija u Burgasu (Bugarska). Zbog neizvjesnosti oko pandemije COVID-19, sudionici će moći prilagoditi vrstu svoje prezentacije (usmeno, poster ili online) do 30 dana prije održavanja pojedine konferencije.

Popis konferencija u 2022. godini:

 • Agriculture and Foodod 16. do 19. kolovoza 2022. godine:
  Riječ je o 10. međunarodnoj konferenciji poljoprivrede i hrane. Glavne teme koje će obuhvatiti konferencija su: tehnike proizvodnje, poboljšanje poljoprivredne produktivnosti, mehanizacija, antimikrobna rezistencija (AMR), ekološka, održiva i digitalna poljoprivreda, oplemenjivanje bilja i genetika, zdravlje i dobrobit životinja, sigurnost i kontrola hrane itd. Popis potvrđenih predavača i više informacija o konferenciji pronađite na ovoj poveznici.
 • Ecology and Safetyod 16. do 19. kolovoza 2022. godine:
  Riječ je o 31. međunarodnoj konferenciji ekologije i sigurnosti, a glavne su teme: ekologija i okoliš, kontrola i ublažavanje onečišćenja, upravljanje prirodnim resursima, zdravlje i sigurnost itd. Više informacija o konferenciji pronađite na ovoj poveznici.
 • Materials, Methods and Technologiesod 19. do 22. kolovoza 2022. godine:
  Riječ je o 24. međunarodnoj konferenciji o materijalima (nanomaterijali, energetika i nuklearne znanosti, metalurgija, alternativni izvori energije za smanjenje ovisnosti o fosilnim gorivima), metodama i tehnologijama te metodama i alatima za inovacije. Popis potvrđenih predavača i više informacija o konferenciji pronađite na ovoj poveznici.
 • Economy and Business –  od 22. do 25. kolovoza 2022. godine:
  Riječ je o 21. međunarodnoj konferenciji ekonomije i poslovanja. Glavne su teme konferencije: aktualna pitanja globalne ekonomije, opća ekonomija, mikroekonomija te makroekonomija. Popis potvrđenih predavača i više informacija o konferenciji pronađite na ovoj poveznici.
 • Education, Research and Development od 25. do 28. kolovoza 2022. godine:
  Riječ je o 13. međunarodnoj konferenciji vezanoj za obrazovanje, istraživanje i razvoj. Glavne teme konferencije su: znanje i inovacije, e-učenje i virtualne inovacije, visoko obrazovanje, rezultati i perspektive znanstvenih istraživanja, socijalizacija mladih u suvremenom društvu itd. Više informacija o konferenciji pronađite na ovoj poveznici.
 • Language, Individual and Society –  od 25. do 28. kolovoza 2022. godine:
  Riječ je o 16. međunarodnoj konferenciji o jeziku, pojedincu i društvu. Neke od glavnih tema konferencije su: kultura, civilizacija i društvo, učenje jezika, lingvistika i psihologija. Više informacija o konferenciji pronađite na ovoj poveznici.

Ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje na nekoj od navedenih konferencija, možete nas kontaktirati na adresu e-pošte ured@tera.hr ili putem naše kontakt forme.

X
Secured By miniOrange