Najavljen LIFE natječaj za 2023. godinu

Europska izvršna agencija za klimu, infrastrukturu i okoliš (CINEA) najavila je okvirne datume objave LIFE poziva za dostavu projektnih prijedloga za 2023. godinu. Natječaj se očekuje sredinom travnja na Funding & tenders portalu.

Pozivi za potprogram Prijelaz na čistu energiju bit će objavljeni sredinom svibnja 2023. godine.

25. i 26. travnja 2023. godine CINEA će održati online radionicu za pomoć potencijalnim prijaviteljima. Zasebna radionica o specifičnostima poziva za Prijelaz na čistu energiju održat će se početkom lipnja 2023. godine.

Okvirne datume otvaranja poziva i dostave projektnih prijedloga za specifične vrste poziva možete pronaći na stranicama LIFE programa.

 

TERA ASISTENCIJA U NATJEČAJU

TERA Tehnopolis nudi potencijalnim prijaviteljima asistenciju u pripremi i provedbi projekata. Usluge koje TERA pruža se odnose na savjetodavne usluge, pripremu natječajne dokumentacije, upravljanje projektom te komercijalizaciju projekta i plasiranje proizvoda na tržište EU uz pomoć Europske poduzetničke mreže.

Za dodatne informacije javite se e-poštom na ured[at]tera[.]hr, telefonom na 031/251-000 ili osobno na adresu Trg Ljudevita Gaja 6 u Osijeku ili putem naše kontakt forme.

X
Secured By miniOrange