NATJEČAJ ZA PODRŠKU RAZVOJU CENTARA KOMPETENCIJA

Prorektor za strategiju razvoja i prostorno planiranje, prof. dr. sc. Damir Markulak, za sve zainteresirane istraživače saziva sastanak u TERA Tehnopolis u cilju formiranja timova i pripreme učinkovitog sudjelovanja na natječaju.

Logo_UNIOSMinistarstvo gospodarstva je u suradnji s Ministarstvom regionalnog razvoja i fondova Europske unije te Središnjom agencijom za financiranje i ugovaranje programa i projekata EU 23. kolovoza 2016. godine u Hotelu Osijek predstavilo natječaj za dodjelu bespovratnih sredstava za Podršku razvoju Centara kompetencija, namijenjenog jedinicama lokalne i područne (regionalne) samouprave, malim i srednjim poduzećima, udrugama, zadrugama, institutima, fakultetima, razvojnim agencijama i ustanovama.

Javnim pozivom se pozivaju prijavitelji na iskaz interesa i sudjelovanje u pred-odabiru ispunjavanja kriterija prijave. Nakon toga slijedi druga faza natječaja, Ograničeni poziv za dostavu projektnih prijedloga za dodjelu bespovratnih sredstava Podrške razvoja Centara kompetencija. Budući Centri kompetencija (CEKOM-i) su individualni (umreženi) subjekti vođeni potrebama industrije, osmišljeni u svrhu pružanja podrške podizanju kapaciteta poslovnog sektora, kako bi provodili projekte istraživanja i razvoja u skladu s tematskim područjima navedenima u Strategiji pametne specijalizacije Republike Hrvatske.

Rok za predaju pretprijava je 18. listopada 2016. godine. U fazi pretprijave prijavitelj mora postati član relevantnog klastera konkurentnosti i dovršiti postupak dodjeljivanja statusa projekta od nacionalnog interesa (dodjela PNI oznake).

Prorektor za strategiju razvoja i prostorno planiranje, prof. dr. sc. Damir Markulak, za sve zainteresirane istraživače saziva sastanak u petak, 2. rujna 2016., u TERA Tehnopolis (Trg Ljudevita Gaja 6, Osijek), s početkom u 11,00 sati u cilju formiranja timova i pripreme učinkovitog sudjelovanja na natječaju. U cilju što bolje pripreme sastanka, molimo da svoju prijavu sudjelovanja na sastanku potvrdite putem e-pošte utt[at]tera[.]hr.

X
Secured By miniOrange