Ne propustite posljednju radionicu projekta SPINTeams!

Objavljena je posljednja radionica u sklopu projekta SPINTeams koja će vam pružiti sve potrebne informacije vezane za utjecaj digitalne transformacije i menadžmenta u kreativnoj i kulturnoj industriji.

Serijal od osam besplatnih radionica u sklopu projekta SPINTeams završava s posljednjom radionicom koja obrađuje temu digitalne tranzicije. Od studenog 2021. godine projektni vas partneri jednom mjesečno uvode u svijet poduzetništva kroz teme poput poslovnog plana, poduzetničkih vještina, intelektualnog vlasništva, financijskog plana te ostalih važnih i zanimljivih tema.

Talijanski partneri sa Sveučilišta u Bariju pripremili su radionicu pod nazivom ”Inovacija upravljanja projektima u digitalnoj transformaciji” kroz koju donose odgovore na sva vaša pitanja o utjecaju digitalne transformacije i menadžmentu u kreativnoj i kulturnoj industriji.

Radionicu su osmislili incenzo Colaprice, doktorand na Sveučilištu u Bariju “Aldo Moro” koji trenutno radi na temi sigurnog pristupa mjestima kulturne baštine i Alessandra Maria Federighi, znanstvena suradnica na Sveučilištu u Bariju “Aldo Moro”, izvršna direktorica dviju tvrtki za obuku i savjetovanje te trenutna potpredsjednica spin-off tvrtke DABIMUS i osnivačica udruge Heritage koja djeluje u sektoru kulture.

Interaktivni webinar kao i materijal za učenje možete pronaći na ovoj poveznici.

Cilj radionica u sklopu projekta je unaprijediti znanje o poduzetništvu i poslovanju, ali i omogućiti različitim subjektima otvaranje vlastitog poslovanja uz pomoć stručnjaka i alata koji će se predstavljati u svakom pojedinom modulu.

Ukoliko ste propustili neke od prijašnjih radionica ili se samo želite prisjetiti određene, svi do sada snimljeni materijali dostupni su ovdje.

Sve novosti vezane uz projekt pratite na ovoj poveznici.

A pronaći nas možete i na društvenim mrežama.

Iskoristite priliku i (P)ostanite poduzetnik!

X
Secured By miniOrange