NOVE INICIJATIVE PROGRAMA ERASMUS ZA MLADE PODUZETNIKE

TERA Tehnopolis, hrvatska posrednička organizacija programa Erasmus za mlade poduzetnike, sudjelovala je na konzorcijskom sastanku koji se održao 17. i 18. listopada 2019. godine u Granadi (Španjolska). Konzorcijski partneri su na sastanku raspravljali o novim načinima za razvoj Programa, razmjenjivali iskustva te pregovarali o novim inicijativama i razmjenama.

Jedna od novih inicijativa je i pilot program razmjene EYE Global („Erasmus for Young Entrepreneurs Global“). Riječ je o Programu koji daje priliku iskusnim poduzetnicima u SAD-u, Singapuru i Izraelu surađivati s novim poduzetnicima iz Europske unije. Pilot program je temeljen na aktualnom programu Erasmus za mlade poduzetnike, pokrenutom u Europi 2009. godine.

Razmjena između iskusnih i novih poduzetnika može trajati od jednog do tri mjeseca, a novi poduzetnici koji su već imali razmjenu u sklopu programa Erasmus za mlade poduzetnike, u mogućnosti su sudjelovati u EYE Global razmjeni pod uvjetom da zadovoljavaju kriterije prihvatljivosti aktualnog Programa.

Svi koji su zainteresirani za sudjelovanje u programu EYE Global, svoje sudjelovanje mogu prijaviti putem sljedeće poveznice, dok više informacija mogu pronaći na web stranici Programa dostupnoj na sljedećoj poveznici. Za više informacija nas kontaktirajte putem e-pošte na ivana[at]tera[.]hr, broja telefona 031 251 019 ili osobno na adresi Trg Ljudevita Gaja 6, Osijek.

X
Secured By miniOrange