NOVE PRILIKE U SKLOPU PROGRAMA ERASMUS ZA MLADE PODUZETNIKE

Erasmus za mlade poduzetnike je međunarodni program razmjene koji pruža priliku novim i ambicioznim poduzetnicima da uče od iskusnih poduzetnika koji upravljaju tvrtkama malog i srednjeg poduzetništva u drugim zemljama sudionicama. Od 2015. godine TERA Tehnopolis je kao lokalna kontakt točka uključena u sedmi ciklus Programa.

Zbog izuzetno uspješne provedbe Programa, TERA je dobila dodatne razmjene koje će biti realizirane u narednim mjesecima. Stoga ovim putem pozivamo sve zainteresirane da iskoriste ovu priliku, uključe se u Erasmus za mlade poduzetnike i unaprijede svoje poslovanje. Prijaviti se možete kao novi poduzetnik ili poduzetnik domaćin. Ukoliko ste tek pokrenuli svoju tvrtku ili samo imate poslovnu ideju bez potrebnog iskustva za realizaciju, prijavom u Program kao novi poduzetnik ćete steći sva potrebna znanja i iskustvo kako bi po povratku s razmjene mogli uspješno pokrenuti vlastiti posao. U slučaju da već jeste iskusni poduzetnik, prijavom u Program kao poduzetnik domaćin možete preko novog poduzetnika svoje poslovanje osvježiti novim idejama te razviti poslovne kontakte u inozemstvu.

Info dan za Erasmus za mlade poduzetnike će se održati u ponedjeljak, 6.6.2016. s početkom u 10:00 sati u prostorijama TERA Tehnopolis na Trgu Ljudevita Gaja 6, Osijek. Pozivamo sve zainteresirane da nam se pridruže na Info danu i pobliže se upoznaju s prednostima Programa. Za dodatne informacije možete se javiti na broj telefona 031/251-009.

X
Secured By miniOrange