Novosti u okviru projekta MOVECO

Financiran u okviru projekta Europske unije Interreg Danube Transnational Programme, MOVECO je projekt koji podiže svijest o cirkularnoj ekonomiji među tvrtkama, istraživačkim institutima, vlastima, institucijama gospodarskog razvoja i građanima. Od prosinca 2016. godine, dvanaest projektnih partnera i četiri strateška partnera iz deset država ostvaruju suradnju sa svrhom promicanja znanja o cirkularnoj ekonomiji i poboljšanja okvirnih uvjeta za cirkularne proizvode i poslovne modele u Dunavskoj regiji. U okviru Projekta, ciljane grupe korisnika nastoje zajedničkom suradnjom iskoristiti potencijale cirkularne ekonomije na našem području čime bi se ojačala konkurentnost, potaknula sigurnost opskrbe, ostvario ekonomski rast te otvorila nova radna mjesta.

IFAT – Vodeći svjetski sajam za vodu, kanalizaciju, gospodarenje otpadom i sirovinama

Više informacija o projektu MOVECO možete saznati u okviru Sajma koji se organizira od 14. do 18. svibnja 2018. godine u Münchenu (Njemačka). Riječ je o Sajmu u sklopu kojega svi posjetitelji imaju priliku pronaći strategije i rješenja za korištenje resursa u inteligentnim krugovima na način koji osigurava dugotrajno očuvanje s mogućnošću postizanja značajnog uspjeha. Detaljnije informacije o Sajmu možete pronaći na sljedećoj poveznici.

MOVECO Newsletter broj 2
MOVECO Newsletter broj 2

Novosti za sudionike (dionike) Projekta

• Objavljena je lista PRO organizacija koje sudjeluju u Projektu
EPR izvješće Projekta je završeno te objavljeno na sljedećoj poveznici
Izvješće vezano za sudionike Projekta, koje uključuje istraživačko-razvojne institucije, je završeno i objavljeno na sljedećoj poveznici

Sve novosti vezane za projekt MOVECO i njegovu glavnu tematiku možete pratiti putem Newslettera čiji je drugi broj objavljen i dostupan na sljedećoj poveznici.

Projekt sufinancira Europska komisija kroz program Interreg, Danube Transnational Programme (ERDF, IPA).

X
Secured By miniOrange