Objavljen javni poziv za iskaz interesa u fazi predakceleracije

Program je koncipiran kako bi se provele aktivnosti usmjerene inovativnim novoosnovanim tvrtkama, razvojnim timovima i fizičkim osobama. Cilj aktivnosti je pružati podršku navedenim subjektima u pogledu procjene stanja njihovog poslovanja, individualnog savjetovanja, mentoriranja, internacionalizacije, i slično.

Na Poziv se mogu prijaviti poduzeća osnovana najviše 5 godina prije dana predaje projektnog prijedloga, te razvojni timovi i pojedinci koji razvijaju inovativni proizvod ili uslugu trenutno u TRL (razina tehnološke spremnosti) fazama od TRL-5 – tehnologija validirana u relevantnom okruženju – do TRL-8 – prvi finalni proizvod. HAMAG-BICRO, zajedno s provoditeljima programa akceleracije, odabrat će najviše 160 korisnika koji će moći razvijati svoje poslovanje u prostorijama provoditelja Programa.

Odabrani korisnici će moći ostvariti nefinancijsku potporu u vidu usluga provoditelja Programa kako slijedi:

  • u fazi predakceleracije do najviše 4.000 €
  • u fazi akceleracije do najviše 17.000 €
  • u fazi postakceleracije do najviše 6.000 €.

Navedeni iznosi uključuju PDV.

Pravo na potporu će se ostvarivati ako se zadovolje uvjeti prelaska iz faze predakceleracije u fazu akceleracije. Korisnici će se također moći prijaviti na javne pozive na dodjelu bespovratnih sredstava za investicije i/ili ulaganje u obrtna sredstva te na poziv za dodjelu vaučera za internacionalizaciju poslovanja.

Prijave na natječaj su otvorene od 7. lipnja do 7. kolovoza 2024. godina, a svi zainteresirani se mogu prijaviti putem online obrasca. Više informacija o pozivu možete pronaći na stranicama HAMAG-BICRO-a.

X
Secured By miniOrange