Objavljena je četvrta radionica u sklopu projekta Spinteams!

Objavljena je nova radionica pod nazivom „Pravni aspekti pri stvaranju poduzeća. Financijski, porezni i drugi pravni aspekti“ u sklopu projekta SPINTeams. Radionica je dio niza treninga koji su razvijeni u okviru tečaja „WOULD BE ENTREPRENEUR“, a ima za cilj pružiti studentima pregled pravnih aspekata i informacije u vezi upravljanja financijama nekog poduzeća.

Voditelj webinara je Antoni Munuera, ekonomist koji je odgovoran za programe promocije poslovanja trgovinske i industrijske komore Terrassa iz Španjolske. Specijalist je za savjetovanje o poslovnom upravljanju te vodi poduzetnike kroz cijeli proces pripreme poslovnog plana. Također, trener je u području računovodstva te poreznih i financijskih pitanja.

Interaktivni webinar kao i materijal za učenje možete pronaći na poveznici.

Osam besplatnih radionica izlazi online jednom mjesečno u razdoblju od studenog 2021. do lipnja 2022. godine, a cilj im je unaprijediti znanje o poduzetništvu i poslovanju, ali i omogućiti različitim subjektima otvaranje vlastitog poslovanja uz pomoć stručnjaka i alata koji će se predstavljati u svakom pojedinom modulu.

Sve novosti vezane uz projekt pratite na službenim stranicama projekta http://www.spinteams.eu/.

A pronaći nas možete i na društvenim mrežama https://www.facebook.com/SPINTeams/.

Iskoristite priliku i (P)ostanite poduzetnik!

X
Secured By miniOrange