Objavljena je peta radionica projekta SPINTeams!

U sklopu Erasmus+ projekta SPINTeams partneri iz Italije predstavljaju webinar pod nazivom “Financiranje i prikupljanje sredstava. EU fondovi i alati za potporu poduzetništvu”.

Opći cilj webinara je pružiti sudionicima pregled programa, fondova i pratećih alata vezanih uz poduzetništvo na EU razini.

Voditelj webinara je Altheo Valentini s više od 15 godina iskustva vođenja projekata u okviru različitih programa financiranih iz EU, s posebnim naglaskom na digitalne, poduzetničke i društvene inovacije. Ujedno je i osnivač agencije za osposobljavanje u sektoru strukovnog obrazovanja i obrazovanja odraslih te konzultantske tvrtke pod nazivom European Grants International Academy Srl (EGINA).

Interaktivni webinar kao i materijal za učenje možete pronaći na ovoj poveznici.

Osam besplatnih radionica izlazi online jednom mjesečno u razdoblju od studenog 2021. do lipnja 2022. godine, a cilj im je unaprijediti znanje o poduzetništvu i poslovanju, ali i omogućiti različitim subjektima otvaranje vlastitog poslovanja uz pomoć stručnjaka i alata koji će se predstavljati u svakom pojedinom modulu.

Sve novosti vezane uz projekt pratite na službenim stranicama projekta.

A pronaći nas možete i na društvenim mrežama.

Iskoristite priliku i (P)ostanite poduzetnik!

X
Secured By miniOrange