Obogatite svoje znanje o pčelarstvu uz beeB Plan Event

EIT Food Hub Hrvatska, Tera Tehnopolis d.o.o., 26.10.2021. godine u okviru programa EIT Food organizira radionicu pod nazivom „beeB Plan Event“. Prvi dio događaja održat će se na engleskom jeziku i bit će usmjeren na promociju programa EIT Food i pripadajućih aktivnosti, kao i projekta beeB. Drugi dio događaja započet će u 12:35 na hrvatskom jeziku i bit će usmjeren na domaću publiku. #beebplanevent #beeb #eitfood #pčelarstvo

EIT Food Hub Hrvatska, Tera Tehnopolis d.o.o., 26.10.2021. godine u okviru programa EIT Food organizira radionicu pod nazivom „beeB Plan Event“.

Događaj je organiziran u suradnji s međunarodnim projektom beeB, koji ima za cilj obiteljskim ili hobi pčelarima pomoći u stjecanju vještina uporabom inovativnih i prilagodljivih metoda stručnog usavršavanja koje se temelje na ekološkim i dobrim pčelarskim praksama. Projektni partneri su: Norges Birokterlag Forening (Norveška), EOSA – Estrategia y Organización SA (Španjolska), Eesti Maaulikool (Estonija), Bio-Distretto Cilento (Italija), Instituto Politecnico de Viseu (Portugal) i TERA Tehnopolis d.o.o. (Hrvatska).

S druge strane, EIT Food najveća je i najutjecajnija inicijativa Europskog instituta za inovacije i tehnologiju vezana uz poljoprivredno-prehrambeni sektor, čija je misija povezivanje tvrtki, sveučilišta i istraživačkih centara u Europi te poticanje poduzetništva i inovacija. Glavni je cilj ovog paneuropskog partnerstva razviti visokokvalificirani prehrambeni sektor koji će surađivati s potrošačima na razvoju proizvoda, usluga i novih tehnologija te će svim građanima Europe omogućiti zdraviji način života

Prvi dio događaja održat će se na engleskom jeziku i bit će usmjeren na promociju programa EIT Food i pripadajućih aktivnosti, kao i projekta beeB. Sudjelovat će stručnjaci iz brojnih europskih institucija kao što su EIT Food, Politehnički institut Viseu (Portugal), Estonsko sveučilište bioloških znanosti (Estonija), Estrategia y Organización SA (Španjolska), Norveška udruga pčelara (Norveška) te Geotehnički fakultet Sveučilišta u Zagrebu (Hrvatska).

Drugi dio događaja započet će u 12:35 na hrvatskom jeziku i bit će usmjeren na domaću publiku. Tijekom drugog dijela događaja prezentacije će održati predsjednik Udruge pčelara „Pčela“, tvrtka Just bees d.o.o. te član Katedre za pčelarstvo i zoologiju s Fakulteta agrobiotehničkih znanosti Osijek.

Na samom kraju događaja sudionici će biti podijeljeni u grupe te će raditi na svojoj start-up tvrtki.

Budući da je broj prijava ograničen, pozivamo Vas da se što prije prijavite putem sljedeće poveznice.


X
Secured By miniOrange