Održan događaj EIT Food Awareness Day “Info Day”

29. travnja 2022. godine na Fakultetu elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija održan je EIT Food Awareness Day pod nazivom "Info day".

TERA Tehnopolis d.o.o., EIT Food HUB Hrvatska, organizirala je Awareness Day događaj pod nazivom „Info Day“. Događaj se održao 29. travnja 2022. godine na Fakultetu elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija, Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku.

Događaj je okupio brojne sudionike, većinom studente poduzetničkih sklonosti koji su upoznati s aktivnostima i mogućnostima u okviru inicijative EIT Food. Na taj je način podignuta svijest o EIT Food zajednici širem krugu potencijalnih korisnika ove inicijative. Također, fokus predavanja bio je na važnosti ekološke održivosti i potencijalu digitalizacije u poljoprivredno-prehrambenom sektoru. Pored toga, sudionici su upoznati s načinima na koje se start-up tvrtke mogu učiniti privlačnijim investitorima uz različite oblike intelektualnog vlasništva. Na događaju je bilo riječi i o programu edukacija namijenjenih potencijalnim poduzetnicima, a nastalim u okviru programa SPINTeams, te programima mobilnosti za mlade poduzetnike.

X
Secured By miniOrange