ODRŽAN EIT FOOD BIG BRAND BOOTCAMP 2019

TERA Tehnopolis d.o.o., EIT Food HUB za Hrvatsku, održala je EIT Food Big Brand Bootcamp 2019. Događaj se održao dva dana, 30. i 31. listopada 2019. godine, a bio je posvećen poduzetnicima u poslovanju vezanom uz sektor hrane.

Tijekom dva dana događaja sudionici su analizirali razne tvrtke, stvoreno je više scenarija, dok su mentori s različitim karijerama održali grupne i pojedinačne konzultacije. No, prije svega, svi sudionici su se jako zabavili i s užitkom učili. Završetak događaja je obilježen svečanom dodjelom certifikata sudionicima i mentorima.

Drugi dan događaja, 31. listopada 2019. godine, prof.dr. Mladen Radišić sa Sveučilišta u Novom Sadu i Danijel Pavlica iz tvrtke InoSens iz Novog Sada, predstavili su novi akceleratorski program Block.IS. Riječ je o Programu namijenjenom malim i srednjim poduzetnicima koja pripremaju razvoj proizvoda, procesa i poslovnih modela koji se temelje na tzv. blockchain tehnologiji te imaju dobre tržišne potencijale u poljoprivredno-prehrambenoj industriji, logistici i financijama.

Događaji su se održali u sinergiji s projektom TERA SAPO koji pruža raznovrsne usluge savjetovanja poduzetnika, od stručnih potpora u području zaštite intelektualnog vlasništva, mogućnosti EU financiranja, poslovnog planiranja i internacionalizacije poslovanja te do samog vođenja poslovanja.

X
Secured By miniOrange