Održan EIT Food FoodTech Startup Bootcamp

TERA Tehnopolis d.o.o., u suradnji s Lean Startup Hrvatska i u sinergiji inicijative EIT Food i Europske poduzetničke mreže, 28. i 29. studenoga 2022. godine organizirala je dvodnevnu radionicu s ciljem okupljanja inovatora, start-up entuzijasta, poduzetnika u ranoj fazi i studenata zainteresiranih za prehrambeno-tehnološki sektor.

Kroz edukativni program, stručnjaci i edukatori iz poduzetništva i prehrambene industrije prenijeli su znanja i vještine o lean start-up alatima potrebnim za strukturirani pristup u razvoju start-up tvrtke.

Prvi dan bio je rezerviran za panel raspravu panelistica prof.dr.sc. Branke Levaj te Dore Zane, dok je drugi dan bio posvećen zanimljivim predavanjima iskusnih gošća iz industrije, Ene Melvan (Metabelly) i Željke Maras (Jedem doma). Drugi dan je više od 30 sudionika, uz mentorstvo stručnjaka, u timu radilo na rješavanju recentnih i relevantnih izazova u prehrambenoj industriji. Timovi su prema odabranim izazovima potom imali priliku kreirati ciljanog korisnika, osmislili poslovni model te naposljetku prezentirali svoja rješenja pred publikom, a sve s ciljem motiviranja za pokretanjem start-up tvrtke. Dva projekta, Spasiteljice rajčica te Trash, proglašeni su najboljima!

Ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje u pojedinim EIT Food programima u 2023. godini, javite se e-poštom na eitfoodhub[at]tera[.]hr, telefonom na 031/251-000 ili osobno na adresu Trg Ljudevita Gaja 6, 31000 Osijek ili putem naše kontakt forme.

X
Secured By miniOrange