Održano drugo izdanje događaja EIT Food Big Brand Bootcamp 2023 za poduzetnike!

TERA Tehnopolis iz Osijeka je EIT Food glavno čvorište za provedbu EIT Food aktivnosti na području Republike Hrvatske te je organizirala drugo izdanje EIT Food Big Brand Bootcampa. Radionica je održana 7. lipnja 2023. godine.

Događaj je bio namijenjen sadašnjim i budućim poduzetnicima, a prednost pri prijavi imali su zainteresirani sudionici čije su ideje povezane s poljoprivredno-prehrambenim sektorom!

Obrađene teme su: mogućnosti financiranja poduzetničkih pothvata i aktualni natječaji, zatim mogućnosti financiranja i aktualni natječaji u poljoprivredno-prehrambenom sektoru te odabir oblika poduzeća.

Mirela Džoja Petrlić (Zajednički odvjetnički ured Ivana Mandić & Mirela Džoja Petrlić) održala je predavanje „Odabir oblika poduzeća“, Sanja Radić (Impuls savjetovanje d.o.o.)  predavanje s temom „Mogućnosti financiranja poduzeća“ i Lidija Maurović Košćak (LMK KONZALTING) predstavila je „Mogućnosti financiranja u poljoprivredno-prehrambenom sektoru“.

Nakon predavanja sudionici su individualno rješavali zadatke te imali priliku upoznati se s aktualnim programima i natječajima na koje se mogu prijaviti u okviru inicijative EIT Food.

Svi zainteresirani za navedene teme ili uključivanje u EIT Food aktivnosti, mogu nas kontaktirati e-poštom na ured[at]tera[.]hr, telefonom na 031/251-000, osobno na adresu Trg Ljudevita Gaja 6 u Osijeku ili putem naše kontakt forme.

 

EEN

 

 

X
Secured By miniOrange