Održano prvo izdanje događaja EIT Food Big Brand Bootcamp te najavljeno drugo izdanje događaja krajem svibnja!

Prvo izdanje događaja EIT Food Big Brand Bootcamp 2023 održalo se prošli tjedan, u utorak i četvrtak. Zbog velikog interesa za događajem i dodatnim temama za koje su sudionici zainteresirani, drugo izdanje događaja najavljeno je krajem svibnja!

Mentori različitih znanja i vještina, pomogli su sudionicima u rješavanju problema. Sudionici su imali priliku steći nove poduzetničke vještine, vještine potrebne za samozapošljavanje te potporu u realizaciji ideja.

Neke od tema o kojima se raspravljalo su: razvoj inovativnih proizvoda i usluga, generiranje ideja, faze procesa generiranja ideja, tehnike za generiranje ideja, primjena generiranih ideja, analiza i razumijevanje potrošača, segmentacija tržišta, razrada poslovnih modela, komunikacijske i prodajne strategije, marketing plan, razvoj poslovne prezentacije.

Drugi dio događaja oba dana bio je namijenjen radu u grupama gdje su timovi radili na razvijanju svoje vlastite poduzetničke ideje, a drugi dan su pripremali kratku prezentaciju u sklopu koje su izložili svoje ideje pred ostalim sudionicima.

Događaj je ujedno bio prilika za sudionike da se upoznaju s aktualnim programima i natječajima na koje se mogu prijaviti u okviru inicijative EIT Food.

Drugo izdanje događaja EIT Food Big Brand Bootcamp 2023 najavljeno je za kraj svibnja, a neke od tema koje će biti obuhvaćene su odabir oblika poduzeća, osnovne karakteristike svakog oblika poduzeća, prednosti i nedostaci svakog oblika poduzeća, zatim mogućnosti financiranja poduzeća, kreditne linije, investitori, crowfunding i ostale povezane teme.

Pratite sve obavijesti na našoj web stranici gdje ćemo uskoro objaviti točne datume i informacijama za registraciju na događaj!

X
Secured By miniOrange