Mogućnosti povlačenja bespovratnih sredstava kroz EU financiranje u cilju jačanja konkurentnosti ulaganjem u digitalnu i zelenu tranziciju

Pozivamo Vas na informativnu radionicu pod nazivom ”Mogućnosti povlačenja bespovratnih sredstava kroz EU financiranje u cilju jačanja konkurentnosti ulaganjem u digitalnu i zelenu tranziciju” koju organizira TERA Tehnopolis d.o.o..

Događaj je namijenjen svim malim i srednjim poduzetnicima, start-up tvrtkama i poduzetnicima početnicima.

Cilj događaja je predstaviti sudionicima potporu koju mogu primiti od TERA DIH-a (digitalni inovacijski hub) kako bi ojačali konkurentnost poduzeća kroz ulaganja u digitalnu i zelenu tranziciju.

Konzorcij DIH TERA sastoji se od 15 partnerskih organizacija sa sjedištem u istočnoj Hrvatskoj, među kojima su sastavnice obaju sveučilišta istočne Hrvatske te razvojne agencije iz svih pet županija te regije, kao i poduzetničke potporne institucije i istaknuti hrvatski MSP-ovi s bogatim znanjem i iskustvom u području IT sektora i procesa digitalizacije. Konzorcij DIH TERA spreman je podržati digitalnu transformaciju poljoprivrede i prehrambene industrije u istočnoj Hrvatskoj.

Događaj se organizira putem Zoom platforme 13. svibnja 2021. godine od 12 sati.

Program događaja pronađite u privitku, a poveznicu za registraciju na događaj možete pronaći ovdje.

Događaj je organiziran u sklopu projekta TERA- Savjetnik za poduzetnike II kojeg sufinancira Europska Unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Ukupnu vrijednost projekta TERA – SAPO II, u iznosu od 794.789,60 kn, sufinancira Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj u iznosu od 490.224,45 kn.

Sve zainteresirane poduzetnike i one koji će to tek postati potičemo da nam se obrate s punim povjerenjem na broj telefona 031/251-000, e-poštom na ured[at]tera[.].hr ili osobno u prostorijama TERA Tehnopolis d.o.o., Trg Ljudevita Gaja 6, Osijek.

X
Secured By miniOrange