Online Forum za poticanje suradnje između Kine i Srednje i Istočne Europe

China-CEEC STI Research Center organizira prvi Forum za poticanje suradnje između Kine i Srednje i Istočne Europe, koji je namijenjen mladim talentima iz područja znanosti i tehnologije. Forum se organizira preko Zoom aplikacije za sve sudionike iz drugih zemalja, dok se za sudionike iz Kine organizira u gradu Ningbo. Datum održavanja Foruma je 22. rujna 2021. godine, od 15:00 do 17:30 sati, po kineskom vremenu. #forum #Kina #CEEC #suradnja #znanost #tehnologija #mladitalenti

China-CEEC STI Research Center organizira prvi Forum za poticanje suradnje između Kine i Srednje i Istočne Europe, koji je namijenjen mladim talentima iz područja znanosti i tehnologije. Forum se organizira preko Zoom aplikacije za sve sudionike iz drugih zemalja, dok se za sudionike iz Kine organizira u gradu Ningbo. Datum održavanja Foruma je 22. rujna 2021. godine, od 15:00 do 17:30 sati, po kineskom vremenu.

Cilj Foruma je ubrzati izgradnju novog obrasca razvoja, potaknuti suradnju između Kine i Srednje i Istočne Europe usmjerenu na budućnost kroz inovacijsku suradnju mladih talenata iz područja znanosti i tehnologije te postići višu razinu obostrane koristi i rezultata s drugim zemljama. Tema foruma je “Mladi u inovacijama u znanosti i tehnologiji, budućnost u kojoj će svi pobijediti“, a prioritetne teme su “Razmjene i suradnja među mladim talentima iz područja znanosti i tehnologije” i “Inovacije u znanosti i tehnologijama koje pomažu u borbi protiv virusa COVID-19“.

Ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje, kontaktirajte TERA Tehnopolis, Ured za transfer tehnologije Sveučilišta J. J. Strossmayera u Osijeku, putem e-pošte ured[at]tera[.]hr. Prijave su otvorene do 2. rujna 2021. godine.

X
Secured By miniOrange