Online savjetovanje o intelektualnom vlasništvu

Od 15. prosinca 2020. godine Državni zavod za intelektualno vlasništvo uvodi online savjetovanje o učinkovitoj zaštiti, korištenju i upravljanju intelektualnim vlasništvom. Savjetovanje uključuje besplatne stručne informacije o tome na koji način u zemlji i inozemstvu zaštititi vlastito intelektualno vlasništvo te kako izbjeći povredu tuđih prava intelektualnog vlasništva. #intelektualnovlasništvo #savjetovanje #online #INCENTIV

Od 15. prosinca 2020. godine Državni zavod za intelektualno vlasništvo uvodi online savjetovanje o učinkovitoj zaštiti, korištenju i upravljanju intelektualnim vlasništvom. Navedena usluga namijenjena je prvenstveno poduzetnicima, ali i svim drugim zainteresiranim strankama.
Online savjetovanje o intelektualnom vlasništvu provode stručnjaci za intelektualno vlasništvo zavodskog informacijskog centra INCENTIV, a ono uključuje besplatne stručne informacije o tome na koji način u zemlji i inozemstvu zaštititi vlastito intelektualno vlasništvo te kako izbjeći povredu tuđih prava intelektualnog vlasništva. Usluga ne uključuje informacije o redovitim postupcima za priznavanje prava industrijskog vlasništva koji su u tijeku pred Državnim zavodom za intelektualno vlasništvo. Online savjetovanje provodi se putem aplikacije Microsoft Teams (MSTeams), pri čemu nije potrebno da korisnik ima licencu za ovu aplikaciju.
Svoj termin za online savjetovanje možete rezervirati na sljedećoj poveznici.
Prilikom prijave i rezervacije termina za online savjetovanje o intelektualnom vlasništvu zainteresirani korisnici trebaju ispuniti podatke u aplikaciji Savjetovanje o intelektualnom vlasništvu kako bi ih Državni zavod za intelektualno vlasništvo mogao kontaktirati. Također, potrebno je ukratko navesti temu razgovora (npr., zaštita tehničkog izuma, zaštita oznake proizvoda ili usluge, zaštita dizajna proizvoda) radi povezivanja s odgovarajućim stručnjakom.

X
Secured By miniOrange