OPG ALOJS JUG: ZAŠTITA PROIZVODA ZA KONKURIRANJE NA EU TRŽIŠTU

Obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo Alojs Jug iz Nize, osnovano 2000. godine, bavi se uzgojem ekološkog voća i proizvodi eko sokove, džemove i jabučni ocat. U cilju konkuriranja na domaćem tržištu te zaštite proizvoda na međunarodnom tržištu, OPG je prepoznalo važnost zaštite intelektualnog vlasništva te registriralo figurativni žig za EU tržište.

Kao registrirani zastupnik za zaštitu intelektualnog vlasništva pri Uredu Europske unije za intelektualno vlasništvo (EUIPO), TERA Tehnopolis d.o.o. je procijenila potrebe klijenta i njegovu strategiju upravljanja intelektualnim vlasništvom. Pruženo je savjetovanje za registraciju figurativnog žiga na EU tržištu u cilju osiguranja intelektualnog vlasništva klijenta prilikom sudjelovanja na međunarodnim sajmovima i izložbama. TERA je izvršila pretragu registriranih žigova, analizirala mogućnosti registracije u ime klijenta te 13. lipnja 2019. godine podnijela zahtjev za zaštitu žiga na EU tržištu. Plan savjetovanja je u potpunosti proveden, a isprava o žigu je svečano uručena 23. prosinca 2019. godine.

Obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo Alojs Jug očekuje poboljšanje svog položaja na tržištu i razvijanje potencijala za ulazak na nova tržišta, istovremeno konsolidirajući svoj položaj na trenutnim tržištima i povećavajući dodanu vrijednost svog proizvoda.

TERA Tehnopolis je od 2005. godine ovlašteni zastupnik Državnog zavoda za intelektualno vlasništvo. Od tada, TERA svojim klijentima pruža usluge savjetovanja o zaštiti i upravljanju intelektualnim vlasništvom te podršku i zastupanje kroz cijeli proces zaštite. Svi koji posluju na domaćem tržištu te žele svoje poslovanje proširiti na međunarodno tržište, za savjetovanje o zaštiti njihovog intelektualnog vlasništva mogu se javiti na adresu e-pošte ured[at]tera[.]hr, broj telefona 031 251 000 ili osobno na adresu Trg Ljudevita Gaja 6, Osijek.

X
Secured By miniOrange