Osigurajte cjelovitu procjenu tehnološko-inovacijskog kapaciteta vašeg poduzeća metodologijom – IMP3rove

Europska poduzetnička mreža Hrvatske, čiji je član i TERA Tehnopolis d.o.o., nastavljaju s aktivnostima pod nadležnosti H2020 programa te pozivaju sva zainteresirana mala i srednja poduzeća da iskoriste priliku za besplatnu procjenu inovativnosti poduzeća. Projekt SBI-CRO-KAM5 nudi desetodnevni program potpore i konzultacija kojima se definira i provodi akcijski plan za unaprjeđenje poslovanja. #een #imp3rove #msp #inovacijskapotpora

Inovacije u poslovanju poduzećima osiguravaju opstanak na tržištu. I vaše poduzeće ima inovacijski potencijal! Trebate li pomoć u njegovoj procjeni i unaprjeđenju konkurentnosti?

SBI-CRO-KAM5, projekt je koji ima za cilj uspostavljanje i pružanje inovacijske potpore i usluga malim i srednjim poduzećima sa značajnim inovacijskim aktivnostima u Hrvatskoj.

Europska poduzetnička mreža Hrvatske, čiji je član i TERA Tehnopolis d.o.o., nastavljaju s aktivnostima pod nadležnosti H2020 programa te pozivaju sva zainteresirana mala i srednja poduzeća da iskoriste priliku za besplatnu procjenu inovativnosti poduzeća.

Projekt nudi desetodnevni program potpore i konzultacija kojima se definira i provodi akcijski plan za unaprjeđenje poslovanja. Uz pomoć stručnjaka i IMP3rove metodologije koja procjenjuje snage i slabosti tvrtke u upravljanju inovacijama te omogućuje usporedbu s drugim tvrtkama, izradite personalizirani izvještaj koji sadržava smjernice za preispitivanje vlastitih inovacijskih aktivnosti, ispitajte sadašnje stanje inovacijskog kapaciteta u usporedbi s drugima, ali i poslušajte savjete i preporuke stručnjaka.

IMP3rove metodologija, preporučeni je certificirani alat Europske komisije razvijen od strane konzultantske kuće A.T. Kearney.

Pozivamo sve zainteresirane da se prijave na ovoj poveznici i osiguraju si besplatni opširni benchmarking rezultata upravljanja inovacijama u svojoj tvrtki!

X
Secured By miniOrange