OSIGURAJTE PRIJAVU NA 12. BUDI UZOR®/41. INOVA®

12. Budi uzor®/41. Inova® se ove godine održava od 9.11. do 12.11. u Zagrebu. Prijave za poslovne planove su otvorene do 14.10.2016. godine, a za inovatore do 10.10.2016. godine.

budi_uzor_logo_12Početak studenoga i ove je godine rezerviran za međunarodnu izložbu inovacija i studentskih poslovnih planova Budi uzor®/Inova®. Izložba se održava u Zagrebu na Zagrebačkom Velesajmu, od 9.11. do 12.11.

Od samog početka, 2005. godine, Budi uzor® je imao studente u centru pažnje. Izložba je kontinuirano rasla po veličini izložbe mjerenoj u m2, broju izlagača i broju stranih delegacija, broju natjecatelja u pisanju studentskih poslovnih planova, broju visokih učilišta koja sudjeluju, sadržaju poduzetničke akademije i količini zabavnih sadržaja. No, najvažnija mjera uspjeha je poslovni uspjeh sudionika koji brže i učinkovitije pokreću svoje poslovanje te ga vode s manje rizika i više ambicija.

Natjecanje u pisanju studentskih poslovnih planova jedna je od najvažnijih komponenata izložbe. Skoro 1500 istreniranih studenata u pisanju poslovnih planova u dosadašnjim natjecanjima je dovoljan dokaz kvalitete izložbe u tom području. Kao pomoć pri pisanju, omogućeno im je korištenje web aplikacije ˝Alat za izradu poslovnog plana˝ koja je usklađena s kriterijima natjecanja Budi uzor®. Najuspješniji osvajaju vrijedne nagrade te imaju priliku svoju poduzetničku ideju provesti u djelo u okviru projekta Studentski poduzetnički inkubator – StudOS, koji im omogućava inkubaciju u trajanju od 6 mjeseci bez naknade. Moto ovogodišnjeg Natjecanja je „Pametna specijalizacija“, a održava se treći dan izložbe, 11.11.2016. godine.

Osim studentskog natjecanja u pisanju poslovnih planova, izložba je namijenjena i inovatorima i nositeljima poslovnih ideja koji žele ispitati tržišnu vrijednost svoje inovacije i započeti poslovanje. Dolaskom brojnih stranih delegacija i njihovim izlaganjem, izložba je prigoda za održavanje poslovnih razgovora, mjesto za pronalazak partnera, kupaca, dobavljača ili djelatnika. Svi sudionici, ali i posjetitelji, imaju priliku povećati svoju konkuretnost i probiti se na domaće, ali i europsko tržište.

Ovim putem pozivamo sve koji žele sudjelovati na ovogodišnjoj izložbi da se prijave za sudjelovanje na broj telefona 031/251-000 ili e-poštom na ured[at]tera[.]hr. Rok za predaju poslovnih planova je 14.10.2016., a rok za prijavu inovatora 10.10.2016.

X
Secured By miniOrange