Ostvarite svoju inovativnu ideju i pretvorite ju u poslovanje!

EIT Jumpstarter je pred-akceleratorski program namijenjen znanstvenicima, istraživačima i inovatorima iz sektora zdravstva, poljoprivrede, sirovina, energije, urbane mobilnosti, proizvodnje i digitalnih tehnologije, koji svoju inovativnu ideju žele plasirati na tržište i razviti poslovne vještine za upravljanje vlastitom start-up tvrtkom.

Ovaj program inovatorima i poduzetnicima pomaže izgraditi održive poslovne modele na temelju inovativne ideje, provjeriti održivost ideje te registrirati tvrtku, a sve uz potporu vrhunskih stručnjaka i kreativne zajednice.

Tijekom programa sudionici će pronaći i potvrditi najbolji poslovni model za svoju inovativnu ideju. Koncept programa proizlazi iz stvarnih potreba inovacijskog ekosustava srednjeistočne i južnoeuropske regije s ciljem stvaranja održivog utjecaja te poticanja inovacija i poduzetništva u ovom dijelu Europe.

Dobit ćete priliku sudjelovati u natjecanju u kojem prva nagrada u čak devet kategorija iznosi 10.000 eura!

EIT Jumpstarter vrlo je selektivan natjecateljski program, a sudjelovanje u njemu otvara vrata prema europskim tržištima i povezuje najbolje timove sa sedam velikih industrijskih partnera EIT-ovih zajednica inovacija.

Važni datumi:

  • Rok za prijavu poslovnih ideja: 26. travnja 2024.
  • Odabir ideja i poziv na sudjelovanje u radionicama: svibanj 2024.
  • Radionice će se održavati online u svibnju i lipnju 2024.
  • Zajednički trening: od srpnja do rujna 2024.
  • Veliko finale: studeni 2024.

Prijavite se do 26. travnja 2024. godine!

X
Secured By miniOrange