Otvoren LIFE natječaj za 2023. godinu

Objavljeni su LIFE pozivi za dostavu projektnih prijedloga za 2023. godinu!

Ove godine na raspolaganju je 611 milijuna eura za projekte očuvanja prirode, zaštite okoliša, klimatske politike i prelaska na čistu energiju.

Prijave za Projekte standardnih djelovanja (SAP) za potprogram Priroda i bioraznolikost te Kružno gospodarstvo i kvaliteta života zatvaraju se 6. rujna 2023. godine, dok prijave za potprogram Ublažavanje i prilagodba klimatskim promjenama traju do 21. rujna 2023. godine.

 

Rok za Poziv za novu kategoriju projekata Projekti tehničke podrške za replikaciju (TA-R) je 27. srpnja 2023. godine.

 

Više o programima saznajte OVDJE.

Pozivi za potprogram Prijelaz na čistu energiju bit će objavljeni sredinom svibnja.

Posjetite Funding & tenders portal i proučite u koji poziv se uklapa vaša projektna ideja!

 

Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja organizira LIFE info dane povodom otvorenog LIFE natječaja za 2023. godinu. Info dani će se održati 16. i 17. svibnja 2023. godine u dvorani Nikola Tesla Visokog učilišta Algebra (Gradišćanska 24, Zagreb).

Prvog dana bit će predstavljen ovogodišnji LIFE natječaj i opće informacije u vezi mogućnosti financiranja u okviru Programa LIFE, a drugog, tematskog dana, bit će predstavljena tri potprograma Programa LIFE (Okoliš – Klima – Priroda).

Cjelokupan program info dana pronađite OVDJE. Na događaj se možete registrirati OVDJE.

 

TERA ASISTENCIJA U NATJEČAJU

TERA Tehnopolis nudi potencijalnim prijaviteljima asistenciju u pripremi i provedbi projekata. Usluge koje TERA pruža se odnose na savjetodavne usluge, pripremu natječajne dokumentacije, upravljanje projektom te komercijalizaciju projekta i plasiranje proizvoda na tržište EU uz pomoć Europske poduzetničke mreže.

Za dodatne informacije javite se e-poštom na ured[at]tera[.]hr, telefonom na 031/251-000 ili osobno na adresu Trg Ljudevita Gaja 6 u Osijeku ili putem naše kontakt forme.

X
Secured By miniOrange