Otvoren Natječaj za dodjelu priznanja i nagrada za dostignuća poslovnog sektora u zaštiti okoliša u 2021.

Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja objavilo je Natječaj za dodjelu priznanja i nagrada za dostignuća poslovnog sektora u zaštiti okoliša u 2021. godini. Natječaj je otvoren za poslovni sektor u pet kategorija: Upravljanje, Proizvodi i usluge, Proces, Međunarodna poslovna suradnja te Poslovanje i bioraznolikost. #natječaj #ministarstvogospodarstvaiodrživograzvoja #zaštitaokoliša #poduzetnici

Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja objavilo je Natječaj za dodjelu priznanja i nagrada za dostignuća poslovnog sektora u zaštiti okoliša u 2021. godini.

Natječaj je otvoren za poslovni sektor u pet kategorija:

[list type=”icon-arrow”]
  • Upravljanje – za iznimne organizacije ili skupine organizacija sa strateškom vizijom i sustavom upravljanja koji im omogućava kontinuirano poboljšanje okolišnih svojstava.
  • Proizvodi i usluge – za stavljanje na tržište novog proizvoda ili usluge koji daje značajan doprinos zaštiti okoliša i održivom razvoju.
  • Proces – za uspješnu primjenu inovativnog rješenja u području procesnih i proizvodnih metoda koje štite okoliš i potiču održivi razvoj.
  • Međunarodna poslovna suradnja – za suradnju u kojoj sudjeluje barem jedan privatni subjekt iz Europske unije i drugi iz privatnog, javnog, nevladinog ili akademskog sektora države u razvoju ili s gospodarstvom u tranziciji.
  • Poslovanje i bioraznolikost – za uspješan poslovni model, sustav upravljanja, proizvode i usluge ili za međunarodnu suradnju s državom u razvoju koja daje značajan doprinos zaustavljanju gubitka bioraznolikosti i koja podržava prirodne ekosustave. [/list]

Osim dodjele nacionalnih nagrada i priznanja, Ministarstvo će finalistima Natječaja omogućiti prijavu za Europsku poslovnu nagradu za okoliš (European Business Awards for the Environment, EBAE).

Rok za prijave je do 20. srpnja 2021. godine, a više informacija o Natječaju možete pronaći ovdje.

X
Secured By miniOrange