OTVOREN NATJEČAJ ZA NACIONALNI PROGRAM STIPENDIRANJA „ZA ŽENE U ZNANOSTI“ 2021.

Natječaj je otvoren od 9. studenoga 2020. godine i traje sve do 4. prosinca 2020. godine, a prijaviti se mogu sve znanstvenice na posljednjoj godini doktorskog studija koje su mlađe od 35 godina te čiji je istraživački rad prijavljen u znanstvenim institucijama Republike Hrvatske. #natječaj #ženeuznanosti #stipendiranje

Logo: Za žene u znanosti

L’Oreal Adria i Hrvatsko povjerenstvo za UNESCO pri Ministarstvu kulture i medija, uz pokroviteljstvo Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti i Rektorskog zbora Republike Hrvatske, petnaestu godinu zaredom objavljuju natječaj za Nacionalni program stipendiranja „Za žene u znanosti“. U ovoj jubilarnoj godini nove će četiri mlade hrvatske znanstvenice biti nagrađene stipendijama u vrijednosti od 5.000 € (u kunskoj protuvrijednosti).

Natječaj za ovu prestižnu stipendiju otvoren je od 9. studenoga 2020. godine i traje sve do 4. prosinca 2020. godine, a prijaviti se mogu sve znanstvenice na posljednjoj godini doktorskog studija koje su mlađe od 35 godina te čiji je istraživački rad prijavljen u znanstvenim institucijama Republike Hrvatske.

Više informacija o uvjetima natječaja i prijavama pronađite na sljedećoj poveznici.

X
Secured By miniOrange