Otvoren natječaj za program podrške poduzetnicima “Pokreni nešto svoje”

ACT Grupa, potporna poduzetnička organizacija, 2016. godine je, u partnerstvu s tvrtkom Philip Morris Zagreb d.o.o., pokrenula razvojni program pod nazivom “Pokreni nešto svoje”.

 

“Pokreni nešto svoje” je program za jačanje poduzeća u ranoj fazi poslovanja, od ideje do spremnosti za rast, ili za već etablirana poduzeća koja razvijaju nešto novo – poput nove usluge, procesa, izmjene poslovnog modela, razvoja dodatnih djelatnosti itd.

 

“Pokreni nešto svoje” namijenjen je mikro poduzećima koje posluju u RH i odgovara na njihove potrebe za razvoj poslovanja. Program potiče poduzetnike s pozitivnim društvenim utjecajem kroz mentorsku podršku i bespovratna financijska sredstva.

 

Na natječaj se mogu prijaviti postojeća poduzeća, poduzeća u nastajanju, start-upovi te poduzetnici početnici s poduzetničkom idejom koja će imati pozitivan utjecaj na društvo ili okoliš.

 

Ove godine program doživljava svoje sedmo izdanje te je novost ta da će program od ove godine podržati više poduzetničkih pothvata, njih 10. Za sufinanciranje projekata u okviru ovog natječaja osiguran je iznos ukupne vrijednosti od 50.000 eura. Poduzetnici koji pobijede (5 poduzeća) će biti sufinancirani u vrijednosti 7.000 eura, a ostali (5 poduzeća) dobivaju nagradu u iznosu od 3.000 eura.

 

Osim financijske potpore, odabranih 10 poduzetničkih pothvata dobit će visokovrijednu šestomjesečnu mentorsku stručnu podršku u području razvoja poslovanja te značajnu vidljivost kroz PR promociju.

 

Više informacija možete pronaći na službenoj web stranici Programa gdje je i obrazac za prijavu!

 

Natječaj je otvoren od 27. veljače 2023. do 20. ožujka 2023. godine.

 

X
Secured By miniOrange