Otvoren natječaj za program TeamUp: udruživanje uspješnih osnivača tvrtki i pokretanje utjecajnih start-up tvrtki

TeamUp spaja vodeće tehnologe s poduzetnicima i pruža im potporu u pokretanju start-up tvrtki iz poljoprivredno-prehrambenog sektora. Riječ je o šestomjesečnom programu koji pruža važne alate i podršku za osnivanje start-up tvrtke uključujući stručno vodstvo, obuku, mentorstvo, umrežavanje i financiranje.

 

Natječaj za program TeamUp je otvoren i ove godine će se odvijati u potpunosti online!

 

Tko se može prijaviti?

Imate tehnologiju koja može promijeniti prehrambeni sustav:

 • Imate utjecajnu poljoprivredno-prehrambenu tehnologiju koja je uključena u jedno od fokusnih područja EIT Food programa;
 • Želite izaći na tržište sa svojim proizvodom, ali imate problem sa komercijalizacijom;
 • Zanima vas poduzetništvo i želite razviti utjecajnu start-up tvrtku iz poljoprivredno-prehrambenog sektora;
 • Želite se udružiti sa suosnivačem koji bi vodio poslovnu stranu razvoja startupa.

 

Imate vještine i iskustvo za pokretanje uspješne start-up tvrtke iz poljoprivredno-prehrambenog sektora:

 • Imate iskustvo u poduzetništvu u područjima poput vođenja poslovanja, marketing, strategija i želite iskoristiti svoje stečene vještine u cilju izlaska na tržište sa svojim poljoprivrednim proizvodom;
 • Zanimaju vas inovacije i tehnologija povezana s poljoprivredno-prehrambenim sektorom;
 • Želite se povezati s uspješnim tehnolozima i postati suosnivači ili članovi tima inovativne start-up tvrtke iz poljoprivredno-prehrambenog sektora;
 • Vodite računa pozitivnom utjecaju unutar fokusnih područja EIT Food programa.

 

Cilj programa je privući otvorene i predane ljude koji su izvrsni u rješavanju problema i timski su igrači, zatim ljudi koji imaju strast prema poljoprivredi, hrani i izgradnji utjecajnih start-up tvrtki koji mogu poboljšati naš prehrambeni sustav.

 

Raspored aktivnosti programa

 1. Prijava: Prijavite se kao tehnolog, poduzetnik početnik ili kao poslovni stručnjak. Rok za prijavu je 2. lipnja 2023. godine.
 2. Spajanje: Povežite se s iskusnim inovatorima koji vam mogu pomoći u izgradnji tvrtke. Program EIT Food će vam olakšati ovaj proces u cilju spajanja s pravim osobama ili timovima.
 3. Istraživanje: U sklopu svog novog tima, testirajte i ispitajte vrijednost i poslovni model vašeg rješenja. Tijekom ove tromjesečne faze, proći ćete EIT Food trening, mentorstvo i potporu stručnjaka te primiti 2.000 eura stipendije po timu.
 4. Završna faza programa: Timovi će prezentirati naučeno i svoje buduće panele pred stručnim žirijem. Najbolji osvajaju maksimalno 40.000 eura!

 

Više informacija pronađite na službenoj stranici Programa!

X
Secured By miniOrange