OTVOREN POZIV NA DOSTAVU PROJEKTNIH PRIJEDLOGA: „INTEGRATOR“

Prijavitelji: Mikro, mali i srednji poduzetnici

Iznos potpore: Vrijednost natječaja je 100.000.000,00 kn; od toga je minimalni iznos 2.000.00,00 kn, dok je maksimalni iznos bespovratnih sredstava 38.000.000,00 kn

Trajanje natječaja: Od 30.3.2020. do 29.6.2020. godine

Svrha Poziva je podržati suradnju malih i srednjih poduzetnika kako bi stvaranjem novih inovativnih proizvoda i usluga uspostavili dobavljačke odnose sa poduzećima Integratorima i postali dio njihovog lanca vrijednosti u ciljanom strateškom segmentu. Integratori su srednja i velika poduzeća koja su prisutna na više tržišta, imaju strukturiran dobavni lanac i lanac vrijednosti i svoje proizvode i usluge pružaju krajnjim korisnicima.

Predmet Poziva je sufinanciranje inovacija procesa i/ili organizacija poslovanja organizacije konzorcija malih i srednjih poduzetnika za uspostavljanje dugoročnih dobavljačkih odnosa/lanaca vrijednosti s drugim poduzećima, tzv. Integratorima. Za potrebe ovog Poziva konzorcij će se sastojati od minimalno 3 (tri) MSP-a.

Bespovratna sredstva dodjeljuju se putem OP Konkurentnost i kohezija 2014.-2020. iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Projektni prijedlozi podnose se elektronički putem sustava eFondovi. Pitanja s jasno naznačenom referencom na Poziv moguće je poslati isključivo putem elektroničke pošte na adresu e-pošte integrator[at]mingo[.]hr. Upiti zaprimljeni na druge adrese neće biti uzeti u obzir niti će odgovori na tako postavljena pitanja biti objavljeni na način propisan pravilima Poziva.

X
Secured By miniOrange