Otvoren poziv u sklopu H2020 projekta KITT4SME

Otvoren je poziv za mala i srednja poduzeća s rješenjem na razini tehnološke spremnosti iznad 5 (>TRL5) u području umjetne inteligencije za proizvodni sektor. U okviru otvorenog poziva TYPE-A dostupno je ukupno 100 000 eura po prijavitelju, uz stopu financiranja od 100%. #kitt4sme #ai #umjetnainteligencija #financiranje #potpora

U sklopu projekta KITT4SME, financiranog od strane progama Obzor 2020,  otvoren je poziv za mala i srednja poduzeća s rješenjem na razini tehnološke spremnosti iznad 5 (>TRL5) u području umjetne inteligencije za proizvodni sektor. U okviru otvorenog poziva TYPE-A dostupno je ukupno milijun eura, odnosno 100 000 eura po prijavitelju, uz stopu financiranja od 100%. Od odabranih se poduzeća očekuje da integriraju svoja rješenja u platformu KITT4SME. Uz financijsku potporu, odabrana poduzeća dobit će i tehničku podršku za povezivanje rješenja s platformama temeljenim na FIWARE-u.

Zašto se prijaviti?

  • Promovirajte svoje rješenje na digitalnom tržištu RAMP
  • Iskoristite funkcionalnost uspoređivanja u okviru digitalnog tržišta RAMP (krajnji korisnici traže rješenja koja su im dostupna na tržištu putem „pametnog pretraživanja“)
  • Pristupite pilot eksperimentima i potvrdite njihova rješenja stvarnim podacima te povećajte vidljivost na digitalnom tržištu RAMP i širem ekosustavu I4MS
  • Ostvarite financijsku potporu za integraciju u platformu te validaciju svojeg rješenja u području umjetne inteligencije

Rok za dostavu projektnih prijedloga je 15. prosinca 2021. godine do 17:00 sati po srednjoeuropskom vremenu. Više informacija o pozivu pronađite na sljedećoj poveznici: https://kitt4sme.eu/open-call/.

Povodom otvorenih prijava, 25. listopada 2021. godine u 11:00 sati Inovacijski centar Nikola Tesla, jedan od partnera na projektu, organizira webinar na kojem će se predstaviti projekt KITT4SME, pojedinosti oko otvorenog poziva te tehnički detalji vezani za samu platformu KITT4SME. Svi zainteresirani mogu se prijaviti za webinar do 23. listopada 2021. godine do 12:00 sati, a obrazac za prijavu možete pronaći ovdje.

Obavijesti o Natječajima provode se u okviru informiranja u sklopu projekta TERA – Savjetnik za poduzetnike II. Ukupnu vrijednost projekta TERA SAPO II, u iznosu od 794.789,60 kn, sufinancira Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj u iznosu od 490.224,45 kn.

X
Secured By miniOrange