Otvoren Poziv za dostavu projektnih prijedloga u okviru projekta KITT4SME

Poziv je namijenjen malim timovima za demonstraciju AI rješenja u relevantnom proizvodnom okruženju, a po projektnom prijedlogu osigurava se do 200.000,00 EUR. Rok za dostavu prijedloga je 6. rujna 2022. godine.

Projekt KITT4SME financira Europska unija kroz instrument financiranja Obzor 2020, a ima za cilj pružiti prilagođene i spremne za primjenu u industriji hardvere, softvere i alate europskim MSP-ove i poduzećima srednje tržišne kapitalizacije. Isti će biti isporučeni u obliku modularno prilagodljive digitalne platforme za uvođenje umjetne inteligencije (engl. Artificial intelligence) u proizvodne sustave.

U okviru spomenutog projekta trenutno je otvoren Poziv za dostavu projektnih prijedloga kojima se osigurava do 200.000,00 EUR malim timovima za demonstraciju AI rješenja u relevantnom proizvodnom okruženju.

Tko se može prijaviti?

  • mali timovi (minimalno 2, a maksimalno 3 subjekta) koji se sastoje od najmanje jednog pružatelja rješenja, koji ima AI rješenje za proizvodnu industriju u fazi zrelosti, i najmanje jednog krajnjeg korisnika rješenja aktivnog u diskretnoj proizvodnji,
  • subjekti moraju biti MSP-ovi ili poduzeća srednje tržišne kapitalizacije osnovana u državama prihvatljivim za sudjelovanje u programu Obzor 2020.

Kolika se financijska potpora može ostvariti?

U okviru Poziva ukupan iznos raspoloživih sredstava iznosi 1.500.000,00 EUR, a prijavljeni konzorciji mogu ostvariti financiranje do 200.000,00 EUR.

Što se očekuje od prijavitelja?

Integracija AI rješenja u KITT4SME platformu i demonstracija istog u proizvodnom pogonu krajnjeg korisnika.

Rok za podnošenje projektnih prijedloga je produžen do 6. rujna 2022. godine. Više informacija o Pozivu i obrazac za prijavu i obrazac za prijavu pronađite ovdje.

 

TERA ASISTENCIJA U NATJEČAJU

TERA Tehnopolis nudi potencijalnim prijaviteljima asistenciju u pripremi i provedbi projekata. Usluge koje TERA pruža se odnose na savjetodavne usluge, pripremu natječajne dokumentacije, upravljanje projektom te komercijalizaciju projekta i plasiranje proizvoda na tržište EU uz pomoć Europske poduzetničke mreže.

Za dodatne informacije javite se e-poštom na ured[at]tera[.]hr, telefonom na 031/251-000 ili osobno na adresu Trg Ljudevita Gaja 6 u Osijeku ili putem naše kontakt forme.

X
Secured By miniOrange