Otvoren poziv za međunarodne suradničke projekte u programu Eurostars 3

Eurostars je instrument financiranja koji podupire inovativna mala i srednja poduzeća i projektne partnere (velike tvrtke, sveučilišta, istraživačke organizacije i druge vrste organizacija) financiranjem međunarodne suradnje istraživačko-razvojnih i inovacijskih projekata. Sudjelovanjem organizacije mogu pristupiti javnom financiranju za međunarodne suradničke projekte istraživanja i razvoja u svim područjima.

Program želi potaknuti tvrtke na ulaganje u aktivnosti istraživanja i razvoja i tako jačati njihov inovacijski kapacitet. Također je cilj potaknuti međunarodnu suradnju poduzetnika i stvoriti temelje za međunarodni tržišni plasman.

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) dodjeljuje vaučere u iznosu od 3.350,00 EUR najbolje ocijenjenim pretprijavama u programu. Vaučeri služe za sufinanciranje usluga stručnjaka za pomoć u pripremi projekata. Dostava pretprijave nije obavezna, a zainteresirane tvrtke mogu pronaći upute za slanje pretprijave na poveznici „Vaučer program za usluge stručnjaka za pomoć u pripremi projektne prijave za program Eurostars“.

Rok za podnošenje pretprijave je 7. srpnja 2024. godine, dok je rok za podnošenje pune prijave na program 12. rujna 2024. godine.

Više informacija o programu i samom procesu prijave možete pronaći na stranici Eureka network te na stranicama HAMAG-BICRO-a.

X
Secured By miniOrange