Otvoren Poziv za podnošenje projektnih prijava u području blockchain tehnologije

Riječ je o projektu financiranom iz programa Europske unije za istraživanje i inovacije Obzor 2020, a u okviru trećeg Poziva osigurano je 1.600.000,00 € za inovatore koji razvijaju rješenja za upravljanje znanjem temeljena na blockchain tehnologiji. Visina potpore po projektu je do 119.500,00 €.

Jeste li uključeni u aktivnosti istraživanja, razvoja i primjene u područjima blockchain tehnologije, semantičkog weba, ontološkog inženjerstva, sofverskog inženjerstva, računarstva u oblaku, ekonomije ekosustava, pametnih aplikacija, kriptografije, standardizacije i slično?

ONTOCHAIN treći i posljednji Poziv upravo je za vas. Riječ je o projektu financiranom iz programa Europske unije za istraživanje i inovacije Obzor 2020, a u okviru trećeg Poziva osigurano je 1.600.000,00 € za inovatore koji razvijaju rješenja za upravljanje znanjem temeljena na blockchain tehnologiji. Visina potpore po projektu je do 119.500,00 €.

Ovim Pozivom bit će odabrana:

  • do 3 projekta za dovršetak nedostajućih blokova infrastrukture ONTOCHAIN te
  • do 11 projekata za iskorištavanje strukture ONTOCHAIN, dizajniranih i implementiranih kroz ONTOCHAIN OC1 i ONTOCHAIN OC2, za stvarne slučajeve koji pokrivaju stvarne potrebe pojedinaca u smislu pouzdane razmjene podataka/usluga i pouzdanog rukovanja sadržajem, iz različitih vertikalnih domena.

Rok za podnošenje projektnih prijedloga je 25. srpnja 2022. godine, a više informacija o uvjetima prihvatljivosti te obrazac za prijavu pronađite na sljedećoj poveznici: https://ontochain.ngi.eu/apply.  Također, 1. i 2. srpnja 2022. godine održat će se hibridni događaj, fizički u Berlinu i online, na kojem će biti riječ upravo o ovom Pozivu, a prijaviti se možete ovdje.

TERA Tehnopolis d.o.o. nudi potencijalnim prijaviteljima asistenciju u pripremi i provedbi projekata. Usluge koje TERA pruža se odnose na savjetodavne usluge, pripremu natječajne dokumentacije, upravljanje projektom te komercijalizaciju projekta i plasiranje proizvoda na tržište EU uz pomoć Europske poduzetničke mreže.

Za dodatne informacije javite se e-poštom na ured[at]tera[.]hr, telefonom na 031/251-000, osobno na adresu Trg Ljudevita Gaja 6, Osijek ili putem naše kontakt forme.

X
Secured By miniOrange