Otvorene prijave za EIT Food Big Brand Bootcamp 2023!

TERA Tehnopolis iz Osijeka je EIT Food glavno čvorište za provedbu EIT Food aktivnosti na području Republike Hrvatske te i ove godine organizira EIT Food Big Brand Bootcamp!

Događaj je namijenjen start-up tvrtkama, studentima, fizičkim osobama koje imaju u planu pokrenuti vlastiti poduzetnički pothvat te svima koji imaju inovativne ideje i trebaju potporu mentora u njihovoj daljnjoj realizaciji. Prednost pri prijavi imaju zainteresirani sudionici čije su ideje povezane s poljoprivredno-prehrambenim sektorom!

EIT Food Big Brand Bootcamp će se održati u utorak, 16. svibnja 2023. godine, u terminu od 10:30 do 14:00 sati te u četvrtak, 18. svibnja 2023. godine, u terminu od 11:00 do 14:30 sati (međusobno povezani dani odnosno događaji, dan pauze služi za dodatnu razradu timskih zadataka). Događaj se održava online, preko aplikacije Zoom (svim registriranim sudionicima ćemo naknadno poslati poveznicu na Zoom aplikaciju).

Dostupni mentori različitih znanja i vještina, pomoći će sudionicima razriješiti širok spektar problema. Ciljevi ovog događaja su stjecanje poduzetničkih vještina, vještina potrebnih za samozapošljavanje te potporu u realizaciji ideja u stvarne poduzetničke pothvate. Uz sve spomenuto, sudionici će imati priliku saznati koji su aktualni programi i natječaji na koje se mogu prijaviti u okviru inicijative EIT Food.

Neke od tema o kojima će se govoriti su: razvoj inovativnih proizvoda i usluga, generiranje ideja, faze procesa generiranja ideja, tehnike za generiranje ideja, primjena generiranih ideja, analiza i razumijevanje potrošača, segmentacija tržišta, razrada poslovnih modela, komunikacijske i prodajne strategije, marketing plan, razvoj poslovne prezentacije.

Prijavite se na radionicu i prihvatite priliku za savjetovanje sa stručnjacima iz različitih područja interesa, kao i za širenje mreže kontakata te pronalaženje novih poslovnih partnera za suradnju.

Zbog načina rada na radionicama, molimo Vas da se prijavite kao tim s unaprijed osmišljenom poduzetničkom idejom (sve osobe u timu se trebaju registrirati za sudjelovanje na događaju, s tim da navodite isti naziv poduzetničke ideje). Registrirane tvrtke pod poduzetničkom idejom navode glavnu djelatnost svoje tvrtke.

 

Prijava na događaj je obvezna, a prijaviti se možete OVDJE najkasnije do 15. svibnja 2023. godine, do 14:00 sati!

 

EIT Food Big Brand Bootcamp Vaš je prvi korak u stvaranju uspješnog poslovanja!

X
Secured By miniOrange