OTVORENE PRIJAVE ZA IZLOŽBU BUDI UZOR®/INOVA®

Ovogodišnja Izložba je posvećena proizvodima i uslugama koji/e olakšavaju život i poboljšavaju njihovu kvalitetu, s posebnim naglaskom na hranu i zdravlje. Prijave su otvorene do 12. listopada 2020. godine.

Budi uzor®/Inova® je međunarodna izložba inovacija i natjecanje u pisanju poslovnih planova. To je prigoda u kojoj poduzetnici mogu provjeriti kvalitetu svoje poslovne ideje, pronaći partnere, dobavljače, suradnike, no, prije svega, mogu naučiti kako prezentirati svoj projekt različitim dionicima.

Ovogodišnje natjecanje se trebalo održati pod motom „Urbana poljoprivreda“, no u uvjetima pandemije COVID-19, Izložbu smo odlučili posvetiti proizvodima i uslugama koje ne samo da osiguravaju egzistenciju, već olakšavaju život i poboljšavaju njegovu kvalitetu. Hrana i zdravlje su posebno važni, ali nismo ograničeni na to, sve što olakšava život u uvjetima onemogućenog kretanja je prihvatljivo.

Prijave su otvorene do 12. listopada 2020. godine. Inovatori svoje prijave mogu slati na udruga.huip[at]gmail[.]com, a natjecatelji za pisanje poslovnih planova na imrva[at]tera[.]hr, kontaktom na broj 031/251-014 ili registracijom na aplikaciju za pisanje poslovnih planova koja se nalazi na sljedećoj poveznici.

X
Secured By miniOrange